Mies ilmoittautui poliisille olevansa Kuopion Linnanpellon Salen ryöstänyt henkilö

NordenBladet —

05.11.2019 klo 09.34Itä-Suomi
23-vuotias kuopiolainen mies soitti maanantai-iltana hätäkeskukseen ja ilmoitti olevansa perjantaina 1.11. 2019 Kuopiossa Linnanpellon Salen ryöstänyt henkilö. Syyksi ilmoittaumiselle hän kertoi, että uskoi joka tapauksessa jäävänsä jossain vaiheessa kiinni. Hänet on nyt otettu kiinni epäiltynä ryöstöön ja poliisi selvittää hänen kertomuksensa paikkansa pitävyyttä.
***
Siilinjärvellä Räisäläntiellä sattui maanantaina puolen päivän aikaan kahden henkilöauton välinen nokkakolari. Toista autoa kuljettaneen 23-vuotiaan kuopiolaisen miehen mukaan hänen kuljettamansa auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalla tulleen henkilöauton keulaan. Hänelle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle, minkä vuoksi häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi rattijuopumuksesta. Vastaan tullutta autoa kuljetti 36-vuotias kuopiolainen mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hän puhalsi alkometriin o promillea, mutta kieltäytyi huumausainetestistä. Hänet kuljetettiin Siilinjärven terveyskeskukseen verikokeisiin mahdollisten huumaus- tai lääkeaineiden selvittämiseksi, koska häntä epäillään paikalla olleen partion tekemien havaintojen perusteella rattijuopumuksesta.
***
Kuopiolainen mies ajoi Kuopiossa Kellolahdentiellä päin punaisia liikennevaloja ja törmäsi Kellolahdentieltä moottoritielle kääntymässä olleeseen linja-autoon. Kuljettaja oli poistunut törmäyksen jälkeen paikalta. Kolarin nähnyt sivullinen oli seurannut autoa niin kauan, kunnes poliisi tavoitti auton Siilinjärveltä vanhan viitostien varrelta. Auton keula oli vaurioitunut, mutta kuljettaja ei kertomansa mukaan muistanut mitään kolarista. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta hänen olemuksensa ja käyttäytymisensä perusteella häntä epäillään rattijuopumuksesta. Hänet kuljetettiin KYS:aan verikokeisiin mahdollisten huumaus- tai lääkeaineiden selvittämiseksi. Linja-autossa oli ollut matkustajina koululaisia, mutta kukaan matkustajista ei loukkaantunut.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory