Miestä puukotettiin Kontiolahdella lauantaina 2.11.2019

NordenBladet —

04.11.2019 klo 12.55Itä-Suomi
Hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantaina 2.11.2019 iltapäivällä kahden miehen välisestä välienselvittelyssä Kontiolahdella Sammonkatu 5:ssä sijaitsevan pienkerrostalon edessä pihamaalla ja rappukäytävässä. Ilmoittajan mukaan toisella miehistä oli puukko hallussaan ja hän ehti poistua paikalta ennen poliisin saapumista paikalle.
Paikalle menneet poliisipartiot löysivät rappukäytävästä 80-luvulla syntyneen miehen, jolla oli teräaseella aiheutettu vamma vartalossaan. Hänet toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.
Poliisi tavoitti 80-luvulla syntyneen rikoksesta epäillyn noin puolen tunnin kuluessa hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen jälkeen ajoneuvosta Lehmon alueelta.
Osapuolet on kuulusteltu esitutkinnassa ja rikoksesta epäilty on myöntänyt käyttäneensä teräasetta riidan yhteydessä ja aiheuttaneensa sillä uhrin vammat. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.
Poliisi pyytää tapahtumapaikalla Sammonkatu 5:ssä lauantaina kello 13.00 – 14.00 välillä havaintoja tehneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä asian tutkijaan p. 029 545 6461.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory