Henkilöauton ja traktorin kolari Liperissä

NordenBladet — Henkilöauto ja traktori olivat kolaroineet Liperissä, Heinävedentiellä, sunnuntaina kello 16.30. Joensuulainen mies oli ajanut henkilöautolla Heinävedentietä Liperin suuntaan ja liperiläinen mies oli ajanut traktorilla Heinävedentietä Liperin suuntaan. Joensuulaisen miehen kuljettama henkilöauto oli törmännyt traktorin perään. Henkilöautossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja eikä kumpikaan heistä ollut loukkaantunut. Traktorin kuljettaja oli lentänyt törmäyksen voimasta ulos traktorista ja hänet oli viety ambulanssilla keskussairaalaan. Henkilöauto oli vaurioitunut oikeasta etuosastaan ja traktorin etulasi oli mennyt rikki ja penkin selkänoja oli taipunut kokonaan taakse.
Liperiläinen nainen oli törmännyt henkilöautolla hirveen Liperissä, Liperintiellä, Kolmikannan kohdalla sunnuntaina hieman ennen kello 21:tä. Hirvi oli tullut tielle ajosuunnassa vasemmalta törmäten vasempaan kylkeen. Autosta oli rikkoontunut vasen etusivuikkuna ja vasen etuvalo. Autossa yksinollut kuljettaja ei ollut loukkaantunut. Hirvi oli jatkanut matkaansa tien yli metsään. Hirvimiehet olivat lähteneet jäljittämään mahdollisesti loukkaantunutta hirveä.
Joensuulaisen 31-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen muun muassa pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa, Suvantokadulla sijaitsevan ravintola Suvannon Santran sisäpihalla sunnuntaina kello 21.30. Joensuulaisen 27-vuotiaan miehen kasvoille oli sumutettu kaasua. Miesten välillä oli ollut riitaa ravintolan sisätiloissa ja tämän jälkeen miehet olivat poistuneet ravintolasta. Ambulanssimiehistö oli käynyt tarkistamassa 27-vuotiaan. Poliisi oli tavoittanut 31-vuotiaan lähistöltä ja hänet oli otettu kiinni pahoinpitelystä epäiltynä.
Kontiolahden Lehmosta, Ruotutiellä, omakotitalon pihalla olleesta perävaunusta oli anastettu neljä ruostumatonta peltiä sunnuntain puolenyön ja kello 14 välisenä aikana. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory