Henkilöauton ja polkupyörän välinen liikenneonnettomuus Kuopiossa

NordenBladet —

03.11.2019 klo 12.47Itä-Suomi
Poliisilla on tutkinnassa henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus, joka tapahtui 21.10.2019 klo 15.45 Kuopiossa Saaristokadulla. Polkupyöräilijä ajoi pyörätiellä Saaristokadun varrella kohti Saaristokaupunkia. Siikaniemenrampilta oli tulossa henkilöauto, joka oli pysähtynyt suojatien eteen. Auto väisti Saaristokaupungin suunnasta tulleen pyöräilijän, mutta ei katsonut enää keskustan suuntaan vaan lähti liikkeelle siten, että keskustan suunnasta tullut pyöräilijä joutui jarruttamaan voimakkaasti ja tekemään väistöliikkeen, jonka seurauksena kaatui pyörähtäen tangon yli kyseisen auton eteen. Auton kuljettaja oli huomannut tapahtuman ja nostanut kättänsä ja hymyillyt anteeksipyytäen jonka jälkeen poistui paikalta.
Poistunut auto oli tumma sedanmallinen. Kuljettajana oli noin 30 -vuotias parrakas mies, jolla oli päällään jonkinlaiset huomiovaatteet.
Poliisi pyytää autoa kuljettanut miestä ilmoittautumaan poliisille tai muita tilanteesta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä.
Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Poliisipartio valvoi liikennettä jalkautuneena lauantaiaamupäivällä Siilinjärvellä. Partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajana toiminut siilinjärveläinen vuonna 1966 syntynyt nainen puhalsi seulonta-alkometriin 0,83 mg/l. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory