Automurto ja liikennetehtäviä Kainuussa

NordenBladet — Paltamon taajama-alueella oli murtauduttu henkilöautoon ja autosta oli anastettu omaisuutta perjantain 25.10.2019 ja lauantain 26.10.2019 välisenä yönä. Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä olemaan yhteydessä Kajaanin poliisiin p. 0295 416 520 (auki ma-ti ja to-pe 8-16) tai sähköpostitse osoitteella tutkinta.kainuu@poliisi.fi.
Henkilöauto oli ajautunut ulos tieltä Kajaanin Vuoreslahdentiellä 1.11.2019 aamulla. Auto oli päätynyt kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan kyljelleen. Tien pinta oli tapahtuma-aikaan liukas ja epätasainen, molemmilla kaistoilla oli isot urat. Auton kuljettaja n. 40-vuotias kajaanilainen nainen ja kyydissä olleet kolme henkilöä eivät loukkaantuneet tapahtumassa.
Kajaanilaisen päälle keski-ikäisen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena puhalluskokeen ollessa 0,37 mg/. Poliisi pysäytti miehen ajon Kajaanissa Paltaniementiellä 1.11.2019 aamupäivästä ja määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen autosta oli myös maksamatta ajoneuvovero.
Henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat Kajaanin elementtitiellä 1.11.2019 keskipäivällä. Pakettiauto oli tullut Betonitieltä päin, kun se oli vasemmalle kaartuvassa mutkassa törmännyt vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Molemmat autot vaurioituivat etuosastaan. Henkilöauton kuljettajana ollut keski-ikäinen nainen lähti sairaalaan tarkastuttamaan vammansa, vakavia vammoja ei tiedetä kuitenkaan tulleen. Naista vanhemmalle sotkamolaiselle miehelle, joka kuljetti pakettiautoa, ei vammoja tullut.
Kaksi henkilöautoa törmäsivät nokakkain toisiinsa Kuhmon Hyryntiellä 1.11.2019 iltapäivästä. Kuhmon keskustan suunnasta tullut auto oli ajautunut vastaantulevan liikenteen puolelle, jossa törmännyt sitä vastaan tulleeseen henkilöautoon. Tämä oli puolestaan suistunut kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan pyörähtäen katon kautta ympäri ja päätynyt kyljelleen. Tie oli tapahtumapaikalla liukas. Osalliset kaksi miestä ja nainen loukkaantuivat tapahtumassa ja kuljetettiin ambulanssilla tarkastettavaksi.
Henkilöauto törmäsi 1.11.2019 illalla tielle tulleeseen ilvekseen, joka kuoli törmäyksessä. Tapahtuma sattui Kajaanissa VT5:llä vähän Takkarannantien risteyksen jälkeen pohjoisen suuntaan mentäessä.
Henkilöauto törmäsi hirveen VT 6:lla Soidinvaaralla 2.11.2019 illalla. Henkilövahinkoja ei tullut, mutta auton etuosaan tuli vaurioita. SRVA lähti jäljestämään metsään paennutta hirveä.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory