Hämeessä useita tieltä suistumisia

NordenBladet — Hämeenlinna
Lauantaiaamuna Miemalassa noin 35-vuotias mies menetti kuljettamansa pakettiauton hallinnan risteyksessä. Auto ei jarruttamisesta huolimatta pysähtynyt risteykseen, vaan liukui kohti valaisinpylvästä katkaisten sen. Autoon tuli lieviä vaurioita. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa. Tieosuus oli onnettomuuspaikalla sohjoinen ja osittain jäinen. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Lauantaiaamuna Rengossa noin 60-vuotias mies suistui hiekkatiellä kuljettamallaan pakettiautolla ajosuunnassaan vasemmalle penkkaan. Autosta oli irronnut katto ja kuljettaja oli lentänyt ulos autosta. Hänet kuljetettiin sairasautolla vakavasti loukkaantuneena Töölön sairaalaan. Tie oli ollut tapahtumapaikalla jäinen. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Sunnuntaina aamuyöllä Paroisissa poliisi pysäytti henkilöauton, jota kuljettanut noin 20-vuotias mies puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.
Asikkala
Lauantaiaamuna Urajärvellä noin 80-vuotias mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan ja auto suistui tieltä katolleen vasemmalle puolelle. Tie oli tapahtumapaikalla liukas. Kuljettaja ja kaksi kyydissä ollutta aikuista matkustajaa vietiin sairasautolla Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastettavaksi. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Tammela
Lauantaina iltapäivällä noin 55-vuotias mies suistui henkilöautolla tieltä risteyksessä. Hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Verikokeen jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Autossa yksin ollut kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa.
Lahti
Sunnuntaina heti puolen yön jälkeen Launeella poliisi mittasi tutkalla henkilöauton nopeudeksi 115 km/h rajoituksen ollessa 50 km/h. Autoa kuljettanut noin 20-vuotias mies oli matkalla keskustasta Renkomäen suuntaan. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kyydissä miehellä oli kolme matkustajaa. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Riihimäki
Sunnuntaina aamuyöllä Paloheimossa poliisi pysäytti henkilöauton, jota kuljettanut noin 50-vuotias mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Kyydissä hänellä oli yksi aikuinen matkustaja. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Aikaisin sunnuntaiaamuna keskustassa noin 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Mies oli määrätty ajokieltoon tämän vuoden keväällä. Auto oli katsastamaton, siitä oli ajoneuvovero maksamatta ja omistajanvaihdosilmoitus tekemättä. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta. Autosta poistettiin rekisterikilvet jotka toimitettiin katsastusasemalle.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory