Pakettiauto suistui tieltä Kiteellä

NordenBladet — Hyvinkääläinen mies oli ajanut pakettiautolla Kiteellä, Muljulantietä Kiteen suunnasta Rääkkylän suuntaan perjantaina kello 15.20. Miehen kuljettama auto oli suistunut tien vasemmalle puolelle ojaan ja pyörähtänyt katon kautta ympäri, jääden katolleen. Autossa olleet kuljettaja ja matkustaja olivat päässeet pois autosta omin avuin. Heidät oli viety ambulanssilla keskussairaalaan tarkistettaviksi. Pakettiauto oli vaurioitunut kauttaaltaan.
Outokumpulaisen 44-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Outokummussa, Joensuuntiellä, perjantaina kello 15.37. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,70 promillea. Poliisipartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.
Nurmeslaisen 19-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Nurmeksen Hyvärilässä perjantaina hieman ennen kello 21:tä. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miehen kuljettamalle autolle nopeutta 72 km/t:ssa 40 km/t:ssa nopeusrajoitusalueella. Tapahtumahetkellä keli oli ollut erittäin liukas. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory