185 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h, ohitti poliisiauton

NordenBladet —

31.10.2019 klo 10.41Häme
FORSSA:
Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa VT 2:lla 30.2.2019 illalla klo 17 aikaan. Poliisi sai ilmoituksen rattijuoposta. Partio havaitsi kyseisen ajoneuvon VT 2 :lla Helsinkiin päin menevien kaistoilla. Poliisin kytkiessä pysäytysvalot päälle, epäilty kuljettaja lähti kiihdyttämään poliisia karkuun. Poliisi mittasi pakenijan nopeudeksi yli 150 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 100 km/h. Kassimäen kohdalla kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja ajautui ulos tieltä yli tiesaarakkeen ja rikkoi opasteen. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 2 promiillea. Ajoneuvo kärsi vaurioita ja kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
LAHTI:
Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ampuma-aserikokseen Lahdessa Ajokadulla 30.10.2019 aamulla. Kuljettaja kieltäytyi kaikista poliisin pyytämistä testeistä. Hän oli silmin nähden päihtyneen oloinen ja hänen hallustaan löytyi turvallisuustarkatuksessa starttipistooli, jonka piippu oli porattu auki. Hetkeä aikaisemmin samainen auto oli törmäillyt Lahdessa Jyrkänkadulla liikennemerkkiin. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
HEINOLA:
Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Heinolassa VT 4: llä 30.10.2019 päivällä. Poliisipartio mittasi ajoneuvon nopeudeksi 185 km/h nopeusrajoituksen ollessa alueella 100 km/h. Kuljettaja ohitti siviilimallisen poliisiauton kyseisellä nopeudella.
HATTULA:
Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen Hattulassa Hattulantien ja Kinnalantien risteyksessä 30.10.2019 klo 17.30 aikaan. Noin 80- vuotias mies oli tullut tieosuuden ylittävälle suojatielle. Pakettiauton kuljettaja ei ollut huomannut riittävän ajoissa tietä ylittävää ihmistä. Pakettiauton vasen kulma oli osunut jalankulkijaan. Jalankulkija sai sairaalahoitoa vaativia vammoja törmäyksen vuoksi. Epäilty kuljettaja on noin 35-vuotias ei paikkakuntalainen mieshenkilö. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa selvittämällä olosuhteita ja kuljettajan käyttämää ajonnopeutta kuulemalla paikalla olleita todistajia.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory