Linja-auto ja henkilöauto kolaroivat Kuopion Sorsasalossa

NordenBladet —

31.10.2019 klo 08.38Itä-Suomi
VT 5:ä pohjoisen suunnasta tullut linja-auto oli noussut Sorsasalon ramppia ylös tarkoituksenaan jatkaa Selluntien yli. Linja-auton kuljettaja ei ollut huomannut Selluntietä vasemmalta tullutta henkilöautoa. Linja-auto osui henkilöauton oikeaan takakulmaan. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui törmäyksessä sen verran, että hänet kuljetettiin KYS:aan tarkistettavaksi. Onnettomuus tapahtui keskiviikkoaamuna kello 9.30 aikaan. Tapahtuneesta on kirjattu rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
***
Henkilöauto törmäsi polkupyörällä ajaneeseen 15-vuotiaaseen poikaan tiistaina kello 13 aikaan Siilinjärvellä Toivalantien ja Ingmannintien risteyksessä. Poika oli ollut ylittämässä suojatietä polkupyörällä, kun kolmion takaa tullut henkilöauto oli kääntynyt eteen. Poika oli kaatunut pyörällä ja loukannut säärtä ja kättä. Autoilija oli pysähtynyt paikalle, mutta poika ei ollut ymmärtänyt pyytää yhteystietoja. Auto oli ollut vanhemman mallinen vihreä henkilöauto, ehkä Toyota merkkinen. Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ottamaan yhteyttä poliisiin joko soittamalla numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi
***
Sonkajärven Rantatiellä syttyi tulipalo rivitalossa keskiviikkoaamuna. Palo oli todennäköisesti alkanut yhden asunnon terassilla olleesta savustimesta, jossa oli ollut tuli. Palo oli levinnyt ensin terassin seinään ja levinnyt siitä kattoon. Palon olivat havainneet asunnon asukkaat, jotka olivat myös soittaneen hätäkeskukseen. Kyseinen asunto kärsi savu- ja vesivahinkoja ja lisäksi palo oli levinnyt viereiseen asuntoon.
***
Nilsiän Tahkovuorella Kiljusenkaarella sattui työtapaturma keskiviikkoaamuna. Kiinteistön katolla kattotiiliä vaihtamassa ollut mies tippui noin kolmen metrin korkeudesta maahan ja loukkasi itseään siinä määrin, että hänet kuljetettiin KYS:aan. Miehellä ei tämän hetken tiedon mukaan ollut turvavaljaita.
***
Poliisipartio pysäytti keskiviikkoiltana 19.30 aikaan siilinjärveläisen 33-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton Siilinjärvellä Toritiellä. Kuljettajalle tehty huumausainetesti oli positiivinen amfetamiinille eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory