Huumekuskilta löytyi huumeita autosta Janakkalassa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli suhteellisen rauhallinen vuorokausi. Tehtäviä partiolla oli vuorokauden aikana 221 kappaletta, joista Päijät-Hämeessä oli 116 ja Kanta-Hämeessä 105. Rattijuoppoja jäi kiinni kolme ja muutama varaskin jäi kiinni.
Janakkala. Partio päätti sunnuntai-iltana yhdeksän aikoihin pysäyttää henkilöauton sen kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi Linnatuulen huoltoaseman pysäköintialueella. Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut mukanaan ajokorttia eikä henkilötodistusta.
Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.
Partio epäili miehen antaneen väärät henkilötiedot itsestään. Hän myönsi partiolle kertoneensa partiolle veljensä henkilötiedot. Samalla selvisi, että mies on toistaiseksi ajokiellossa.
Miehen kuljettamaan autoon tehtiin paikanetsintä, minkä yhteydessä sieltä löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.
28-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausainerikokseen ja väärän henkilötiedon antamiseen. Hänet otettiin kiinni kyseisiin rikoksiin.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina kello 10.50 miehestä, joka oli Kasarmikadun kerrostalotyömaalta kävellyt lamppujen kanssa Hennalan S-Marketin parkkialueella pysäköityyn henkilöautoon. Auto oli ilmoituksen mukaan poistunut paikalta toisen miehen toimiessa kuljettajana.
Partiot tavoittivat kyseisen auton Kivikadulta ja sen kuljettajan. Tehtävällä ollut toinen partio tapasi lamppuja kantaneen 32-vuotiaan miehen viereisen talon pihalta. Hän myönsi anastaneensa kaksi työmaavalaisinta Kasarmikadun työmaalta. Hän antoi valaisimet partiolle Kivikadulle pysäköidyn henkilöauton sisältä.
Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.
Lahti. 37-vuotias nainen oli varkaissa sunnuntaina iltakuuden maissa Holman Prismassa. Hän oli kerännyt kaupan sisällä kassiinsa tuotteitta noin 350 euron arvosta. Vartija otti naisen kiinni hänen ohittaessaan kassalinjan.
Nainen ei ollut ensimmäistä kertaa anastuspuuhissa, hän on jäänyt 28 kertaa kiinni varkausrikoksista vuoden sisällä. Tapahtunutta tutkitaan varkautena.
Hollola. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina kello 14.5 rattijuoposta Laitialantiellä. Ilmoittaja oli seurannut ja saanut pysäytettyä epäillyn rattijuopon Laitilantiellä. Partiolle selvisi, että 28-vuotias ajo-oikeudeton mies oli ajellut pellolla ja poistunut sieltä ilmoittajan seuratessa häntä. Mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.
Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Humppila. Partio oli suorittamassa rattijuopumusvalvontaa sunnuntai-iltana Humppilantiellä, se havaitsi henkilöauton kääntyvän kaupan pihaan. Autoa kuljettanut 55-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,55 mg/l. Mies määrättiin asiassa väliaikaisen ajokieltoon.
Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory