Takaa-ajo eilen illalla Hiekkaharjussa – epäilty poliisin huostassa

NordenBladet —

28.10.2019 klo 11.09Itä-Uusimaa
Itä-Uudenmaan poliisi yritti pysäyttää eilen illalla 27.10 noin klo 21.45. Hiekkaharjussa henkilöauton. Kuljettaja ei noudattanut poliisin pysähtymismerkkejä.
Henkilöauto lähti poliisia karkuun ja se ajautui noin 15 minuuttia kestäneen takaa-ajon päätteeksi ulos tieltä Asolanväylällä, Rekolassa. Epäilty kuljettaja ajoi vastaantulijoiden kaistalla vauhdin ollessa partion mukaan noin 150 – 160 km/h ja yritti vaihtaa takaisin oikealle kaistalle. Tällöin kuljettaja menetti auton hallinnan ja osui oikea kylki edellä Ulrikankujan lähellä olevaan seinään. Seinästä auto kimposi takaisin Asolanväylän suuntaan ja pysähtyi puuhun kevyenliikenteen varteen.
Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Ulosajon päätteeksi kaikki neljä autossa ollutta lähtivät sairaalaan tarkistettavaksi. Poliisi tiedotti asiasta eilen illalla Twitterissä.
Tapaus on nyt siirtynyt Itä-Uudenmaan poliisin tukintaan ja sitä tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Epäilty kuljettaja tapauksessa on vuonna -86 syntynyt mies.
Poliisilla ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory