Mainos:Raju henkilöauton ulosajo Salossa

NordenBladet ‚ÄĒ Raju henkil√∂auton ulosajo Salossa Vaskiontiell√§. Ohikulkija soitti h√§t√§keskukseen lauantai-iltana hieman ennen kello 23.00 ja kertoi henkil√∂auton ulosajosta Vaskiontiell√§. Paikalle h√§lytettiin useita pelastuslaitoksen yksik√∂it√§ ja poliisi.
Poliisin saavuttua paikalle poliisille selvisi, että tila-automallinen henkilöauto oli ajautunut loivasti vasemmalle kääntyvässä mutkassa kaiteenpäälle, jonka jälkeen oli törmännyt betoniseen kaidepylvääseen ja lentänyt siitä metsän laitaan, jääden sinne oikealle kyljelle. Ensimmäisenä onnettomuuspaikalle saapuneet, hätäkeskukseen ilmoituksen tehneet, olivat tapahtumapaikalla antaneet apua autossa olijoille. Henkilöautossa oli kaikkiaan kolme aikuista paikkakuntalaista henkilöä.
Ensihoitajat olivat joutuneet tapahtumapaikalla elvyttämään yhtä henkilöä, joka kuljetettiin tapahtumapaikalta kiireellisesti Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Myös kaksi muuta henkilöautossa ollutta henkilöä kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.
Poliisi epäilee henkilöautoa kuljettaneen 40-vuotiaan salolaismiehen olleen humalassa kuljettaessaan henkilöautoa. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin tapahtumapaikalla 1,8 promillen lukemat. Lisäksi miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, henkilöauto oli katsastamaton ja siinä oli verot maksamatta. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta sekä ajoneuvoverorikkomuksesta.
Poliisi on pidättänyt rikoksesta epäillyn ja suorittanut tapahtumapaikalla sekä ajoneuvoon teknistätutkintaa sunnuntaipäivän aikana.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory