Ravintolapainia Vantaalla

NordenBladet — Vantaan alue
Näpistelijä hermostui odottaessaan poliisia ja alkoi riehua
Vantaa, Laukkarinne 4, 26.10.2019 klo 11.25
Myymälän henkilökunta oli huomannut, miten kaupassa ollut mies oli laittanut erilaisia elintarvikkeita piiloon takkinsa sisään. Sitten mies oli mennyt kassalle ja maksanut joitakin tuotteita, mutta jättänyt piilottamansa elintarvikkeet maksamatta. Kaksi myyjää otti miehen kiinni kassalinjan jälkeen.
Aluksi mies odotteli rauhallisesti, mutta alkoi sitten riehua. Hän yritti poistua paikalta selvittämättä asiaa ja alkoi huitoa ja repiä vaatteista myyjiä. Näiden avuksi tuli vielä kolmaskin myyjä ja yhdessä he saivat miehen taltutettua ja painettua maahan, jossa häntä pideltiin siihen asti, kunne poliisipartio ehti paikalle. Vuonna 1983 syntynyttä miestä epäillään näpistyksestä ja pahoinpitelystä.
Kolmen hengen seurue näpisteli ensin huonekaluliikkeessä ja heti sen perään sekatavaraliikkeessä
Vantaa, Porttipuisto, 26.10.2019 klo 12.00
Vapaalla ollut konstaapeli huomasi, miten kolmen hengen seurue oli yksissä tuumin anastanut tuotteita huonekaluliikkeestä ja poistuneet paikalta henkilöautolla, jonka olivat ajaneet läheisen toisen kaupan parkkipaikalle. Paikalle hälytetty poliisipartio meni selvittämään asiaa parkkipaikalle ja autolta tavoitettiin seurueen toinen naisjäsen. Hetken päästä autolle saapuivat myös seurueen kuuluneet toinen nainen ja mies, jotka olivat piipahtaneet tällä välin eräässä toisessa liikkeessä.
Seurueen jäsenet kiistivät syyllistyneensä rikokseen, mutta myönsivät kyllä olleensa huonekaluliikkeessä. Poliisi tarkisti kummankin kaupan valvontakamerakuvat saman tien, ja ne todistivat kaikkien kolmen osallistuneen tavaroiden varastamiseen ja piilottamiseen vaatteidensa kätköihin huonekaluliikkeessä. Valvontanauhojen kuvien perusteella seurueen kaksi jäsentä oli toiminut vastaavalla tavalla läheisessä toisessa liikkeessä. Lisäksi anastettu omaisuus löytyi kolmikon autosta. Anastetun omaisuuden arvo oli yhteensä yli 400 euroa, osa tuotteista tärveltyi myyntikelvottomaksi.
Kolmikon kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan kahtena näpistyksenä ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Päihtynyt henkilöauton kuljettaja myönsi käytteensä huumausaineita
Vantaa, Punamultapolku, 26.10.2019 klo 20.50
Poliisipartio pysäytti valvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty puhalluskoe antoi tulokseksi nollan. Mies vaikutti kuitenkin päihtyneeltä ja hänelle tehtiin huumepikatesti. Se oli positiivinen. Mies kertoi käyttäneensä huumausaineita edellisenä päivänä ja että hänellä ei ole minkään valtakunnan ajokorttia. Henkilöautoa kuljettanutta vuonna 1992 syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.
Kaksi miestä pahoinpiteli toisiaan ravintolan edustalla
Vantaa, Laukkarinne, 27.10.2019 klo 3.50
Poliisipartio ajoi juuri sattumalta ravintolan ohi, kun portsari viittoi partiota pysähtymään. Samaan aikaan hätäkeskus ryhtyi antamaan poliisille tehtäväksi tulla selvittämään ravintolassa ollutta pahoinpitelyä. Tapahtumassa oli osallisena kolme henkilöä, joista kaksi oli tapellut keskenään. Toinen miehistä kertoi syyksi sen, että toisella miehellä ja hänen tuntemallaan naisella on ollut erimielisyyttä miehen käyttäytymisestä naista kohtaan. Miehet olivat joutuneet sanaharkkaan keskenään ja hetken päästä tilanne oli kärjistynyt ja miehet olivat alkaneet painia keskenään. Molemmat osapuolet saivat ottelussa vammoja ja paikalle kutsuttiin ambulanssi tarkistamaan vammojen vakavuus. Molemmat osalliset päättivät hankkiutua omin voimin hoidattamaan vammojaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory