Rattijuoppoja liikkeellä Etelä-Karjalassa, pieni koira vorojen matkaan

NordenBladet —

27.10.2019 klo 13.22Kaakkois-Suomi
Lauantaina 26.10. Lappeenrannassa iltapäivällä puoli neljän aikaan kaksi hoikkaa ja tummiin vaatteisiin pukeutunutta poikaa anasti henkilöautosta käsilaukun Lepolan hautausmaan pysäköintialueella. Autoon päästiin sisälle ikkuna rikkomalla. Tekijät ottivat autosta mukaansa käsilaukun, kassin ja kuljetuslaatikon, jossa oli pieni koira. Paikalle saapunut asianomistaja huomasi poikien pakenevan paikalta pururataa pitkin Alakylän suuntaan käsilaukku mukanaan. Toisen tekijän polkupyörä oli väritön ja vanhanmallinen. Tekijä kuljetti kuljetuslaatikkoa polkupyörän ohjaustangossa.
Paikalle saapuneet poliisit löysivät koiran kuljetuslaatikossa, käsilaukun ja kassin hautausmaan läheisyydestä, mutta käsilaukun sisältö jäi kateisiin.
Kaikki havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala(at)poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 600 (arkisin kello 9-15).
Lauantai- ja sunnuntaiaamun välisenä aikana 26.-27.10 poliisi sai kiinni kuusi päihtynyttä autonkuljettajaa Lappeenrannassa ja Imatralla.Rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen epäiltyjä kuljettajia tavattiin Lappeenrannan Sammonlahdessa Sammonlahdenkadulla, keskustassa Koulukadulla ja Alakylässä Kannelkadulla. Poliisi pysäytti Huhtiniemessä henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi alkometriin 1.8 o/oo. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Imatran Sotkulammentiellä olevalle liikenteenvalvontapisteelle ajoi mies, joka puhalsi poliisin alkometriin yli 2.5 o/oo. Auton kyydissä oli useita matkustajia. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory