Asuntomurtoja Oulun Jäälissä

NordenBladet — Oulun Jäälissä murtauduttiin 25.-26.10.2019 välisenä yönä kahteen omakotitaloon osoitteissa Pekkalantie sekä Jäälinkangas ja anastettiin arvo-omaisuutta. Poliisi pyytää havaintoja tekopaikoilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista rikoksen tekoaikaan.
Esitutkinnassa on tullut esille seikkoja, joiden perusteella tekijät voivat olla myös ulkomaalaisia, jotka ovat voineet liikkua ulkomaankilpisillä ajoneuvoilla tai vuokra-ajoneuvoilla. On mahdollista, että tekijät ovat liikkuneet rikospaikkojen läheisyydessä jo 24.-25.10.2019 välisenä aikana.
Kaikki tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan joko sähköpostiin teematiimi.oulu@poliisi.fi tai Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295416194.
Oulun poliisi haluaa muistuttaa kodin suojauksen merkityksestä ja että kaikki arvo-omaisuus kotona, kuten korut, kellot, hopeat, elektroniikka yms. kannattaa dokumentoida esimerkiksi valokuvaamalla ja ottamalla yksilöivät tunnistetiedot talteen. Näin omaisuuden yksilöiminen on helpompaa, jos sitä esitutkinnan yhteydessä löydetään.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory