Liikennepainotteisia rikosepäilyjä Pohjois-Savossa

NordenBladet —

27.10.2019 klo 10.07Itä-Suomi
Poliisipartio pysäytti lauantaina 26.10 klo 16:27 aikaan henkilöauton tarkastusta varten Kuopiossa Savilahdentiellä. Henkilöauton kuljettajana toiminut joensuulainen 35 -vuotias mies puhalsi alkometriin 0.00 promillea. Huumepikatesti oli positiivinen. Auton kyydissä oli yksi matkustaja. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Saman henkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen myös edellisenä yönä.
Kuopiossa on murtauduttu perjantain 25.10 klo 14:30 ja lauantain 26.10 klo 17:00 välillä Särkiniementie 4 osoitteessa sijaitsevaan liikekiinteistöön ja anastettu omaisuutta. Tekijästä ei ole toistaiseksi tietoa ja asiaa tutkitaan varkaus nimikkeellä. Mahdolliset havainnot ja tiedot asiaan liittyen voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
Poliisipartio pysäytti Kuopiossa Karjalankadulla tarkastusta varten henkilöauton 26.10 klo 19:40. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva kuopiolainen 25 -vuotias mies, jolle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 0.00 promillea. Huumepikatesti oli positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisi suoritti lauantaina 26.10 klo 21:30 aikaan nopeusvalvontaa VT5:llä Pitkälahdessa moottoritiellä. Etelän suunnasta tullut henkilöauto ohitti linja-autoa vasemman puoleisella ajokaistalla ja tutkalla mitattu nopeus 100 km/h nopeusrajoitusalueella oli 165 km/h (varmuusvähennys huomioitu). Autoa kuljetti kuopiolainen 18 -vuotias mies. Auton kyydissä oli yksi matkustaja, tien pinta oli märkä ja tie oli valaistu. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Poliisi sai Hätäkeskuksesta ilmoituksen 26.10 klo 22:18, jonka mukaan 14 -vuotias poika oli ottanut sukulaisensa hallusta auton avaimet ja lähtenyt ajamaan henkilöautolla Iisalmessa. Poliisi löysi kyseisen auton tyhjänä Lintukylän kaupunginosasta klo 23:11 ja tavoitti myös pojan hetkeä myöhemmin. Poika myönsi ajaneensa autolla eikä hänellä ollut matkustajia kyydissä. Tapausta tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, mutta rikollisesta teosta epäilty on alle 15 -vuotias.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory