Puuta päin ja pois paikalta

NordenBladet — Kello 20.12 poliisipartio pysäytti Tampereen Polunmäenkadulla henkilöauton, jota kuljetti ajokiellossa oleva 21-vuotias mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Miehen ajoneuvosta löytyi lisäksi pieni määrä huumausainetta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksista ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kello 21.30 poliisipartio havaitsi 4 tiellä Äänekoskella kovaa vauhtia vastaantulevan henkilöauton. Auton nopeudeksi mitattiin 130 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Ajoneuvo pysäytettiin ja sen kuljettajaksi selvisi ajokortiton 27-vuotias nainen. Naisen kuljettama auto oli katsastamaton, siitä oli verot maksamatta ja omistajuussuhteetkin olivat epäselvät. Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kello 21.40 poliisipartiota vastaan tuli Jyväskylässä Keljonrannantiellä henkilöauto huomattavalla ylinopeudella. Tutka mittasi ajoneuvon nopeudeksi 98 km/h rajoituksen ollessa 50 km/h. Ajoneuvo pysäytettiin ja sen kuljettajaksi ilmeni 24-vuotias mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Kello 22.05 tapahtui Ikaalisissa Itsenäisyydenkadulla ulosajo, missä auto päätyi rivitalon pihaan ja autolla liikkuneet poistuivat paikalta. Henkilöauto oli ajanut Pirkantieltä Itsenäisyydenkadulle. Itsenäisyydenkadulla olevassa mutkassa auto oli suistunut ulos tieltä ja suoraan rivitalon takapihalle. Pihassa auto oli osunut puuhun, joka kaatui törmäyksen voimasta. Poliisin tullessa paikalle autolla ei ollut enää ketään, eikä poliisi tavoittanut ajoneuvon kuljettajaa. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory