Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 26.10.2019

NordenBladet —

26.10.2019 klo 16.09Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Nuori mönkijäkuski menetti ajokkinsa hallinnan ja törmäsi kaiteeseen
Vantaa, Kuninkaantie, 25.10.2019 klo 15.15
Nuori, seitsemäntoistavuotias mieshenkilö menetti kuljettamansa mönkijän hallinnan Vantaalla Kuninkaantiellä ja ajautui päin sillan kaidetta. Nuorukainen loukkasi onnettomuudessa itseään ja mönkijä vaurioitui. Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia. Kuljettaja ei osannut poliisin puhutuksessa kertoa syytä ajoneuvon hallinnan menetykseen. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Mies heitteli kiviä kohti järjestyksenvalvojia
Vantaa, Korson asema, 25.10.2019 klo 17.34
Järjestyksenvalvojat olivat hoitamassa toista tehtävää Korson asemalla ja puhuttivat erästä henkilöä, kun hieman sivummalla ollut vuonna 1994 syntynyt mies alkoi häiritä työtehtävien suorittamista huutelemalla taustalla ja heittämällä kiviä kohti järjestyksenvalvojia. Kivet eivät aiheuttaneet vahinkoa, mutta paikalle jouduttiin kutsumaan poliisipartio tilanteen rauhoittamiseksi ja hoitamiseksi. Kivenheittelijä sai sakkoa virkamiehen vastustamisesta.
Useampi henkilö nujakoi keskenään vantaalaisessa ravintolassa
Vantaa, Iskoskuja, 26.10.2019 klo 3.10
Poliisi kutsuttiin selvittelemään tilannetta, jossa useampi ihminen oli nujakoinut keskenään ravintolassa. Jupakka oli alkanut, kun seurueeseen kuuluneet naiset olivat menneet tanssilattialle tanssimaan. Heidän miestuttavansa oli siirtynyt pöytään tanssilattian lähelle. Jostain syytä pöydässä jo olleen miehen ja siihen siirtyneen miehen välit olivat kuumenneet ja miehet päätyivät nyrkkiotteluun.
Osa paikalla ollesta yritti tulla tappelupukareiden väliin, mutta tässä vaiheessa tappelu laajeni ja osalliseksi joutuivat myös tanssilattialla olleet kolme naista. Heille ei ensitietojen mukaan kuitenkaan tullut minkäänlaisia vammoja ja väkivalta oli lähinnä hiuksista vetämistä ja erilaista vaateista riuhtomista. Yksi nujakkaan osallistuneista naisista kaatui tappelun tuoksinassa maahan.
Järjestysmiehet saivat tappeluun osallistuneet erotettua nopeasti toisistaan. Poliisi tutkii asiaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory