Humalaiset kuljettajat törmälivät Juvalla ja Varkaudessa

NordenBladet —

26.10.2019 klo 14.39Itä-Suomi
Poliisipartio oli partioimassa Varkaudessa Ahlströminkadulla perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 00.02 aikaan, kun ihmiset olivat huitoneet partion pysähtymään. Sivullisten kertomana partiolle selvisi, että paikalla oli juuri hetkeä aikaisemmin tapahtunut tilanne, missä henkilöauto oli osunut kahteen katua ylittämässä olleeseen ihmiseen. Myös kolmas henkilö oli vaarassa jäädä auton alle, mutta hän ehti väistämään. Törmäyksen jälkeen auton kuljettaja ei pysähtynyt, vaan jatkoi ajoa Taipaleentielle, kanavan suuntaan. Paikalla, missä jalankulkijat ylittävät katua, ei ollut suojatietä.
Parin minuutin päästä Taipaleen kanavan sillalta ilmoitettiin hätäkeskukseen, että sillalla on auto törmännyt kaiteeseen. Paikalle menneelle poliisipartiolle selvisi, että kyseessä on sama auto, jotka hetkeä aikaisemmin oli törmännyt jalankulkijoihin.
Katua ylittäneistä henkilöstä toinen lensi auton konepellin ja tuulilasin kautta maahan ja sai ainakin päähänsä vertavuotaneen vamman. Toinen henkilö ei jäänyt auton yliajamaksi, mutta loukkasi kättään. Tämänhetkisten tietojen mukaan kummankaan vammat eivät ole vakavia.
Autoa kuljetti paikkakuntalainen vuonna 1991 syntynyt mies, jonka puhalluskoe osoitti 1,16 mg/l humalatilaa.
Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään rattijuopumukseen, liikennepakoon, vammantuottamukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Perjantai-iltana kello 16.00 aikaan tapahtui Juvalla Laurkankaantiellä henkilöauton ulosajo. Kukkokankaan suunnasta ajanut auto ajautui jyrkästi oikealle kaartuvassa mutkassa suoraan ulos tieltä, törmäten ojan vastapenkkaan.
Sekä autoa kuljettanut rantasalmelainen vuonna 1966 syntynyt mies, että matkustajana ollut -68 syntynyt rantasalmelaismies loukkaantuivat. Miehet kuljetettiin paikalta hoitoon Mikkelin keskussairaalaan.
Kuljettajan puhalluskoe osoitti 0,85 mg/l. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, vammantuottamukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Matkustajana ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory