Aamutiedote 26.10.2019

NordenBladet — Jyväskylä 25.10.2019 kello 18.25; Törkeä rattijuopumus ym.
Poliisipartio päätti pysäyttää Jyväskylässä Ronsuntaipaleentiellä heitä vastaan ajaneen henkilöauton, johon oli kiinnitetty väärät ja todennäköisesti anastetut rekisterikilvet. Autoa kuljettanut 50-vuotias mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen verran. Miehelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen, eikä miehellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miestä oli tässä vaiheessa syytä epäillä törkeätä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä näpistyksestä. Kyseessä oli neljäs kerta viimeisen vuoden aikana, kun mies jää kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Ylöjärvi 25.10.2019 kello 15.34; Törkeä rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio havaitsi Ylöjärvellä Kuruntien ja Viljakkalantien liikenneympyrässä epävarman oloisesti ajavan ja kaistalla seilaavan henkilöauton. Partio päätti pysäyttää auton ja tarkastaa kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajaksi osoittautui ajokiellossa oleva noin 65-vuotias mies, joka puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen verran. Mies kuljetettiin Nokian poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, joten mies määrättiin uudelleen väliaikaiseen ajokieltoon, jonka jälkeen hänet päästettiin jatkamaan matkaansa jalkaisin. Kyseessä oli neljäs kerta, kun mies jää kiinni rattijuopumuksesta viimeisen vuoden aikana.
Tampere 25.10.2019 kello 15.12; Näpistys
Vartija otti Tampereen Keskustorilla kiinni janoisen näpistelijän. Noin 60-vuotias mies oli mennyt Puutarhakadun Alkoon ja piilottanut litran Kossupullon povitaskuunsa. Mies oli yrittänyt maksaa kahta muuta tuotetta kaverinsa kanssa kassalla, mutta rahat eivät olleet riittäneet, joten mies oli poistunut maksamatta povitaskuun piilotettua Kossupulloa. Tuotetta ei saatu takaisin myyntikuntoisena, sillä Kossupullo oli ehditty korkata jo ennen kuin vartija tavoitti miehen Keskustorilta. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus ja mies kuulusteltiin rikoksesta epäiltynä näpistykseen, jonka jälkeen hän päästettiin jatkamaan matkaansa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory