Ulosajoja ja rattijuoppoja Porissa

NordenBladet — Poliisi pysäytti torstaiaamuna kello 09.45 aikaan Porissa Liikastentiellä henkilöautoa kuljettaneen v.-75 s naisen, joka puhalsi tarkkuusalkometriin 0.74 mg/litrassa. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Torstaina kello 18.30 aikoihin poliisi sai tiedon, että henkilöauto on ojassa Paluksella Kullaantien ja Noormarkuntien risteyksessä. Paikalta tavattiin v.-54 s nainen, jonka kuljettama auto oli etupäästään syvällä ojassa nokka Kullaan suuntaan. Naiselle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 0.92 mg/litrassa. Nainen ei loukannut itseään ulosajossa eikä autossa ollut muita matkustajia.
Kullaan Paluksella sattui torstaina myös toinen ulosajo. Poliisi löysi kello 19.00 aikaan Varsannantieltä ojaan ajettuna henkilöauton, missä kuljettajana v.-51 s mies. Mies oli sekavan ja unisen oloinen ja puhalsi alkometriin 1.24 mg/litrassa. Auto oli ajautunut ilmeisen hiljaisella vauhdilla matalaan ojaan tien vasemmalle puolelle. Kuljettaja ei loukannut itseään eikä autossa ollut muita matkustajia.
Torstaina kello 16.00 jälkeen sattui 8-tien ja Porin Saaristotien risteyksessä henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari, missä kaksi osallista kuljetettiin Satasairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Henkilöautoa kuljettanut nainen oli tullut Vanha Vaasantieltä kohti Porin Saaristotietä tarkoituksenaan ylittää 8-tie. Samanaikaisesti 8-tietä kohti Poria tuli pakettiauto, missä kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Nainen oli lähtenyt ylittämään tietä STOP-merkin takaa ja törmäsi pakettiauton vasempaan kylkeen siitä huolimatta, että pakettiauto oli yrittänyt väistää henkilöautoa. Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä niin pahoin, että auton pilari jouduttiin leikkaamaan poikki kuljettajan saamiseksi ulos autosta. Kuljettajana ollut nainen kuljetettiin Satasairaalaan, samoin pakettiautossa matkustajana ollut toinen mies. Kenenkään osallisen ei tiedetä loukkaantuneen vakavasti. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory