16-vuotias nuori hajotti autoa Kiuruvedellä

NordenBladet — Poliisi otti torstaiyönä kiinni 16-vuotiaan nuoren miehen epäiltynä vahingonteosta. Hätäkeskukseen tuli puolen yön aikaan ilmoitus, että Kiuruvedellä Soinintiellä oli hajotettu autoa. Auton omistaja oli kavereidensa kanssa ottanut tapahtumapaikalta kiinni yhden tekijöistä. Kiinniotettu nuori oli hajottanut autosta ilmeisesti pesäpallomailalla lasit ja lisäksi autoa oli naarmutettu. Tekijänä oli mahdollisesti myös toinen nuori jota ei yöllä tavoitettu, mutta poliisilla on tiedossa hänen henkilöllisyytensä. Taustalla on ilmeisesti jokin riita tai muu kauna ja tekijät olisivat tienneet, kenen autoa olivat rikkoneet.
***
Kuopion keskustassa oli perjantaiyönä kello 01 aikaan usean henkilö välinen tappelu Kauppakadulla. Kaksi eri seuruetta oli poistunut ravintolasta, jossa oli ilmeisesti ollut jonkinlaista riitaa seurueiden välillä. Tappelussa oli osallisina jossain määrin kuusi henkilöä. Paikalle tullut ensihoidon yksikkö kuljetti yhden osallisen KYS:aan ja poliisi otti kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä 19-vuotiaan kuopiolaisen miehen. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus pahoinpitelystä ja asiaan on epäiltynä kiinniotetun lisäksi muitakin henkilöitä ja osa heistä on myös asianomistajan asemassa. Suurin osa tappelussa mukana olleista on nuoria aikuisia. Poliisin tiedossa ei ole, että tappelussa olisi käytetty veistä tai muuta astaloa.
***
Iisalmelaisen miehen epäillään syyllistyneen torstaina iltapäivällä törkeään rattijuopumukseen Iisalmessa Salmenrannantiellä. Mies puhalsi poliisin ratsiassa alkometriin 1,76 promillea.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory