16-vuotias nuori hajotti autoa Kiuruvedellä

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisi otti torstaiy√∂n√§ kiinni 16-vuotiaan nuoren miehen ep√§iltyn√§ vahingonteosta. H√§t√§keskukseen tuli puolen y√∂n aikaan ilmoitus, ett√§ Kiuruvedell√§ Soinintiell√§ oli hajotettu autoa. Auton omistaja oli kavereidensa kanssa ottanut tapahtumapaikalta kiinni yhden tekij√∂ist√§. Kiinniotettu nuori oli hajottanut autosta ilmeisesti pes√§pallomailalla lasit ja lis√§ksi autoa oli naarmutettu. Tekij√§n√§ oli mahdollisesti my√∂s toinen nuori jota ei y√∂ll√§ tavoitettu, mutta poliisilla on tiedossa h√§nen henkil√∂llisyytens√§. Taustalla on ilmeisesti jokin riita tai muu kauna ja tekij√§t olisivat tienneet, kenen autoa olivat rikkoneet.
***
Kuopion keskustassa oli perjantaiyönä kello 01 aikaan usean henkilö välinen tappelu Kauppakadulla. Kaksi eri seuruetta oli poistunut ravintolasta, jossa oli ilmeisesti ollut jonkinlaista riitaa seurueiden välillä. Tappelussa oli osallisina jossain määrin kuusi henkilöä. Paikalle tullut ensihoidon yksikkö kuljetti yhden osallisen KYS:aan ja poliisi otti kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä 19-vuotiaan kuopiolaisen miehen. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus pahoinpitelystä ja asiaan on epäiltynä kiinniotetun lisäksi muitakin henkilöitä ja osa heistä on myös asianomistajan asemassa. Suurin osa tappelussa mukana olleista on nuoria aikuisia. Poliisin tiedossa ei ole, että tappelussa olisi käytetty veistä tai muuta astaloa.
***
Iisalmelaisen miehen epäillään syyllistyneen torstaina iltapäivällä törkeään rattijuopumukseen Iisalmessa Salmenrannantiellä. Mies puhalsi poliisin ratsiassa alkometriin 1,76 promillea.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory