Mainos:Metropoli: Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat!

Metropoli: Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat!

OHMYGOSSIP РHelena-Reet Ennet, joka on nimetty yhdeksi skandinaavisen sosiaalisen median vaikutusvaltaisimmista naisista, on kansainvälisesti tunnettu bloggari jolla on yli 2 miljoonaa twitter-seuraajaa erilaisilla Ohmygossip-sivuillaan. Helena-Reetillä on kaksi kaunista tytärtä ja hän omistaa Ohmygossip Couture -muotibrändin.

‚Äď En ole aina ollut n√§in suosittu. Ihmiset ensin nauravat, sitten he yritt√§v√§t kopioida. Kaikki yritt√§v√§t saada sinut lannistumaan. He sanovat tai kirjoittavat jotain negatiivista, jotkut jopa nauravat‚Ķ mutta kun he tajuavat ett√§ olet paljon suosituimpi kuin mit√§ he ‚ÄĚpelk√§siv√§t ett√§ sinusta tulisi‚ÄĚ, he alkavat kopioida sinua, Helena-Reet kertoo Metropoli.netille.

Helena-Reet, jonka Ohmygossip-blogeja julkaistaan jo useilla kielillä sanoo, että jos haluat menestyä, sinun täytyy olla vahva ja sinun pitää luottaa itseesi sekä kuunnella sisintäsi.

‚Äď Parhaat tulokset tulevat, kun luotat itseesi ja noudatat vaistoasi. Kukaan ei tied√§ sinua paremmin, mik√§ toimii juuri sinulle. Seuraa ensin omaa mielt√§si, sitten muutkin alkavat seurata sinua.

Lähde: Metropoli.net

 

 


Tags assigned to this article:
Helena-Reet Ennet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory