Henkilöauto törmäsi pyöräilijään Kuopiossa Karjalankadulla

NordenBladet —

24.10.2019 klo 08.13Itä-Suomi
Henkilöautoa kuljettanut mies oli ollut kääntymässä keskiviikkona kello 11 aikaan Kuopion Asemakadulta Karjalankadulle kun hän oli törmännyt suojatietä ylittäneeseen polkupyöräilijään. Pyöräilijä oli ylittämässä Karjalankatua Hannes Kolehmaisenkadun suunnasta kohti Asemakatua. Pyöräilijä osui auton tuulilasiin ja lensi siitä edelleen katuun. Alustavan tiedon mukaan pyöräilijä loukkasi lonkkaansa ja alaselkää. Loukkaantunut pyöräilijä kuljetettiin KYS:aan. Autoa kuljettaneen miehen mukaan hän ei vain ollut havainnut pyöräilijää. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.
***
Nainen oli ollut kävelemässä Siilinjärvellä Vuorelan S-marketin parkkialueella autolleen, kun hän oli huomannut henkilöauton peruuttavan häntä kohti. Nainen ei ollut ehtinyt väistää ja hän kaatui törmäyksen seurauksena asfalttiin ja satutti polveaan. Auto oli poistunut paikalta. Paikalle tullut ensihoitoyksikkö tarkisti naisen vammat, mutta ne eivät vaatineet jatkohoitoa. Naisen ja yhden sivullisen kertoman mukaan hänen päälleen peruuttanut auto oli mahdollisesti farmarimallinen Audi A6. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Törmäys tapahtui Siilinjärvellä Vuorelan S-marketin parkkipaikalla keskiviikkoiltana noin kello 20.45. Poliisi pyytää auton kuljettajaa ottamaan yhteyttä poliisiin joko soittamalla numeroon 0295 415 232 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi
***
Henkilöauton kuljettaja törmäsi keskiviikkona puolen päivän aikaan Tuusniemellä Loukeisentiellä tien varteen pysäköityyn tukkirekan perävaunuun. Hän oli ajamassa Loukeisentietä Kaavin suunnasta kohti Tuusniemeä. Kuljettajan mukaan matalalla paistaneen auringon valon häikäisyn vuoksi hän oli havainnut perävaunun tienreunassa vasta noin 10-20 metrin päästä ja oli osunut perävaunun vasempaan takakulmaan. Hänen ajonopeutensa oli ollut noin 70-80 km/h eikä hän ollut juurikaan ehtinyt jarruttaa. Auto vaurioitui törmäyksessä pahoin ja kuljettaja vietiin tarkempiin tutkimuksiin KYS:aan. Onnettomuudesta soitti hätäkeskukseen perävaunun tienreunaan jättänyt rekan kuljettaja. Hän oli jättänyt perävaunun tien reunaan siksi aikaa, kun hän oli mennyt lastaamaan kuorma-autoa läheiselle metsäautotielle, jonne ei päässyt yhdistelmän kanssa. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, johon on toistaiseksi epäiltynä sekä henkilöauton kuljettaja, että perävaunun tien reunaan jättänyt henkilö.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory