Sekava kuljettaja Vantaalla

NordenBladet — Erittäin sekavasti käyttäytynyttä ajo-oikeudetonta henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta
Vantaa, Vaijeritie, 22.10.2019
Poliisille tehtiin ilmoitus miehestä, joka istuu paikallaan olevassa autossa ja huutaa kurkku suorana. Ennen kuin poliisi ehti paikalle, auto lähti liikkeelle. Se ajoi partioautoa vastaan ja pysäytettiin. Autoa kuljettanut vuonna 1991 syntynyt mies käyttäytyi pysäytystilanteessa erittäin sekavasti. Puhallustestin tulos oli nolla promillea. Mies kuljetettiin verikokeisiin. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.
Olutvaras näpisteli Korsossa
Vantaa, Minkkikuja 4, 22.10.2019 klo 18.50
Kaupassa työskennellyt vartija huomasi sisään tulevan miehen, joka oli ennenkin jäänyt kiinni näpistyksestä. Vartija lähti seuraamaan miestä ja näki, miten tämä laittoi hyllystä ottamansa seitsemän puolen litran olutta reppuunsa ja marssi kassan ohi ulos kaupasta. Vartija otti miehen kiinni tämän ohitettua kassalinjan.
Kauppias ilmoitti, että ei suostu asian käsittelemiseen sakolla ja paikalle saapunut poliisipartio kuulusteli epäillyn saman tien. Tämä tunnusti syyllistyneensä näpistykseen ja kertoi rehellisesti, että hänellä ei ollut ollut alunperinkään aikomusta maksaa tuotteista yhtään mitään. Anastetun omaisuuden arvo oli yhteensä hieman yli 15 euroa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory