Pitkäkyntinen näpistelijä

NordenBladet — Tiistaina aamupäivällä Jyväskylässä Kylmälahdentiellä sijaitsevassa apteekissa asioi hieman yli 40-vuotias mies. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että vartijalla on kiinniotettuna näpistelijä. Vartijan mukaan miehen hallusta oli otettu pois kynsisakset, jotka eivät olleet enää myyntipaketissa. Mies oli poistunut myymälästä maksamatta kynsisaksia. Rikosilmoitukseen tuli nimikkeeksi näpistys.
Tiistaina puolilta päivin asioi Jyväskylässä Keljonkeskuksessa kauppaliikkeessä 24-vuotias nainen. Vartija havaitsi kameroista kun nainen oli kerännyt haltuunsa kasan vaatteita ja mennyt niiden kanssa sovituskoppiin. Osan vaatteista nainen oli pukenut päällensä ja osan laittanut mukanaan olleeseen reppuun. Yhdet housut nainen oli vienyt takaisin hyllyyn, mutta muiden tuotteiden kanssa nainen oli poistunut liikkeestä maksamatta niitä. Naista epäillään näpistyksestä ja hänellä on 21 aiempaa omaisuusrikosta vuoden sisällä kontollaan.
Hämeenkyrössä Haviantiellä poliisipartio kääntyi parkkipaikalle, kun näki auton peruuttavan pois parkkiruudusta ja palaten heti takaisin ruutuun poliisiauton nähtyään tiistaina klo 17.38. Kuljettajaksi osoittautui noin 20-vuotias mies, joka oli ajokiellossa. Mies vaikutti hermostuneelta. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Äänekoskella VT4:llä poliisi kirjoitti sakkomääräyksen tiistaina klo 21.10 aikaan noin 50-vuotiaalle miehelle, joka ohitti Petomäessä vaaraa aiheuttaen. Mies ohitti ylittäen keltaisen sulkuviivan vastaantulevan kaistan ollessa ohituskaista. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory