Mies häiriöksi kerrostalon rapussa Vantaalla

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 22.10.2019
Vantaan alue
Henkilöauto suistui päin alikulun betonipilaria
Vantaa, Korpintie, 21.10.2019 klo 13.50
Vanhempi henkilöautoa kuljettanut nainen joutui liikenneonnettomuuteen Vantaalla iltapäivällä ja loukkasi itseään. Naisen kuljettama auto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja siitä pientareen puolelle, missä törmäsi sillan alla reunavalliin. Tämän jälkeen auto törmäsi vielä kaiteeseen ja alikulkusillan betonipilariin. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.
Kerrostalon rappukäytävässä häiriköinyt mies hyökkäsi asukkaan kimppuun
Vantaa, Vanha Kaarelantie, 21.10.2019 klo 18.30
Talon asukas oli kohdannut kerrostalon rappukäytävässä itselleen tuntemattomat miehen ja naisen, jotka olivat puuhastelleet epäilyttävästi erään asunnon oven takana. Asukas oli mennyt kysymään näiltä, mitä he oikein tekevät. Tällöin mies oli hermostunut ja hyökännyt asukkaan kimppuun lyöden tätä nyrkein ja harjanvarrella.
Talossa asuva mies oli puolustanut itseään ja ottanut miehestä kiinni. Käsirysy oli loppunut, kun paikalle tuli huoltomies. Asukkaan kimppuun käynyt mies ja hänen seuralaisensa olivat paenneet paikalta ennen poliisin saapumista.
Myöhemmin poliisi hälytettiin uudestaan samaan kohteeseen. Asukkailta tuli hälytys, että samassa rappukäytävässä on mies, joka yrittää murtautua sisälle erääseen asuntoon. Mies saatiin tällä kertaa napattua kiinni. Koska hänen tuntomerkkinsä sopivat myös ensimmäisellä kerralla rapussa riehuneeseen mieheen, hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja häntä epäillään aiheuttaneen häiriötä kahdesti saman talon rappukäytävässä. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory