Poliisi kaipaa havaintoja eilen 21.10. Vantaalla tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen

NordenBladet —

22.10.2019 klo 10.39Itä-Uusimaa
Itä- Uudenmaan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja eilen 21.10. illalla noin klo 18.16. Tammiston kauppatien ja Manttaalitien risteyksessä tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen.
Onnettomuudessa osallisena olivat mopoilija ja silminnäkijän kertoman mukaan huomattavaa ylinopeutta ajanut valkoinen, mahdollisesti Audi merkkinen, henkilöauto. Henkilöauto oli ajanut Tammiston kauppatietä ja kääntynyt kulkusunnassaan vasemmalle Manttaalitielle törmäten Tammiston kauppatietä suoraan ajaneeseen mopoilijaan. Mopoilija oli törmäyksen voimasta lentänyt mopon ohjaustangon yli useamman metrin matkan. Mopoa kuljettanut vuonna 2004 syntynyt nuorukainen loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kuljetettiin sairaalaan.
Onnettomuudessa osallisena ollut henkilöauto ei ollut pysähtynyt onnettomuuspaikalle, vaan jatkanut huomattavaa ylinopeutta Manttaalitietä länteen. Henkilöautoa ei lähietsinnästä huolimatta löytynyt.
Itä-Uudenmaan poliisi pyytää onnettomuudessa osallisena ollutta henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille tapahtumien selvittämistä varten. Poliisi pyytää myös yleisön apua ja kaipaa silminnäkijähavaintoja onnettomuuspaikalta. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Itä-Uudenmaan poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 436849 tai sähköpostiositteeseen rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory