Kuopiossa murtauduttiin yön aikana kahteen taksiin

NordenBladet —

22.10.2019 klo 08.42Itä-Suomi
Tiistaina aamuyöllä murtauduttiin pysäköitynä olleeseen taksiin Kuopion Jynkässä. Poliisi sai aamulla kuuden aikaan uuden ilmoituksen, että myös Petosella pysäköitynä olleeseen taksiin oli murtauduttu yön aikana. Kummassakin tapauksessa taksin ikkuna oli rikottu ja sisällä autossa oli pengottu paikkoja. Mahdollisesti anastetusta omaisuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.
***
Poliisipartio pysäytti maanantaina aamulla kello 09 aikaan kuopiolaisen 23-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton Kuopion Männistössä. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumetesti oli positiivinen amfetamiinille. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Sama mies oli jo kertaalleen pysäytetty maanantaina aamuyöllä viiden aikaan Kuopiossa Saarijärvellä. Tuolloinkin hänen epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena.
***
Kuopiolainen mies puhalsi maanantaina aamulla poliisipartion Kuopion Puutossalmentiellä pitämässä puhallusratsiassa törkeän rattijuopumuksen osoittavan lukeman. Poliisilaitoksella tehdyssä tarkkuusalkometrikokeessa tulos oli 0,54 mg/l. Mies oli myös entuudestaan ajokiellossa minkä vuoksi häntä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory