Hirvikolari Outokummussa

NordenBladet ‚ÄĒ Outokumpulainen nainen oli ajanut henkil√∂autolla Outokummussa, Polvij√§rventiet√§ Outokummun suuntaan maanantaina kello 18 j√§lkeen, kun Vuonoksen risteyksen j√§lkeen oli juossut hirvi auton eteen ja t√∂rm√§nnyt konepellin kautta tuulilasiin. Konepelti ja tuulilasi olivat vaurioituneet pahoin. Autossa yksin olleelle kuljettajalle ei ollut tullut henkil√∂vahinkoja. Hirvimiehet j√§ljitt√§v√§t mahdollisesti loukkaantunutta hirve√§.
29-vuotiaan joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla Liperissä Kuopiontiellä maanantaina kello 22 jälkeen. Mies oli vaikuttanut lievästi päihtyneeltä ja miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Miehen kuljettamassa autossa oli ollut lukittu sähköpyörä, jota epäillään anastetuksi ja tämän osalta asiaa tutkitaan varkautena.
Nurmeksen keskustassa, Karjalankadulla, oli rikottu henkilöautosta vasemman etuoven ikkunalasi perjantain ja maanantain kello 16.15 välisenä aikana. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory