Aamutiedote 22.10.2019

NordenBladet — Tampere, Hämeenpuisto 21.10.2019 kello 08.00; Liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vammantuottamus
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus henkilöauton ja jalankulkijan välisestä törmäyksestä Satamakatu 16 kohdalla Tampereella. Törmäyskohdassa on kaksi ajokaistaa samaan suuntaan ja törmäys oli tapahtunut, kun oikeaa kaistaa ajanut auto oli pysähtynyt antamaan tietä suojatielle astumassa oleville jalankulkijoille. Vasenta kaistaa samaan aikaan ajanut 28-vuoties mies oli ajanut suojatien ohi pysähtymättä ja osunut suojatietä ylittäneeseen 13-vuotiaaseen poikaan. Auton sivupeili oli osunut poikaan ja auton eturengas oli mennyt pojan oikean jalkaterän yli. Poika ei loukkaantunut törmäyksessä vakavasti, mutta hänet kuljetettiin ambulanssilla Acutaan tarkempia tutkimuksia varten. Mies puhalsi nollat poliisin alkometriin. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.
Tampere, Pietilänkatu 2 21.10.2019 kello 14.59; Näpistys
Vuonna -80 syntynyt mies jäi viidettä kertaa vuoden sisällä kiinni näpistelystä. Tällä kertaa miehen taskuihin oli sujahtanut UFF:n kirpputorilla naisten alusvaatteita. Vartija otti miehen kiinni siinä kohtaa, kun hän yritti poistua liikkeestä maksamatta tuotteita. Tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina. Miehelle annettiin sakko näpistyksestä ja hänet päästettiin jatkamaan matkaansa.
Jyväskylä, Sammontie x Saarijärventie 21.10.2019 kello 15.51; Liikenneturvallisuuden vaarantaminen
Sammontien ja Saarijärventien kiertoliittymässä tapahtui mopon ja sähköpolkupyörän välinen törmäys. 15-vuotias poika oli ollut poistumassa kiertoliittymästä, kun hän oli havainnut kevyenliikenteenväylää lähestyneen polkupyöräilijän. Poika ei ollut saanut mopoaan pysähtymään ennen suojatietä, vaan oli törmännyt polkupyörällä ajaneeseen 44-vuotiaaseen naiseen sillä seurauksella, että molemmat olivat kaatuneet. Nainen kuljetettiin jatkotutkimuksiin törmäyksen jälkeen, sillä hän valitti kipua toisessa jalassa ja vatsan seudulla. Mopopoika ei loukannut itseään kaatumisen seurauksena. Poikaa epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Jyväskylä, Asemakatu 8, 21.10.2019 kello 16.40; Näpistys
Kaksi alaikäistä tyttöä jäi kiinni näpistelystä Mestarin Herkussa Jyväskylässä. Tytöt olivat piilottaneet 6 siideritölkkiä laukkuihinsa ja poistuneet kaupasta maksamatta tuotteita. Vartija otti tytöt kiinni kassalinjan jälkeen. Tuotteet saatiin takaisin myyntikuntoisina ja tytöt luovutettiin huoltajille asian selvittämisen jälkeen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory