Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 21.10.2019

NordenBladet —

21.10.2019 klo 14.10Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Reilu ylinopeus Pakkalassa
Vantaa, Väinö Tannerin tie, 19.10.2019 klo 23.45
Poliisipartio valvoi liikennettä Vantaalla Pakkalassa, kun mittauspaikan ohitti henkilöauto, jolle mitattiin taajama-alueella nopeudeksi 104 km/h kohdassa, jossa nopeusrajoitus on 50 km/h. Autoa kuljetti vuonna 2001 syntynyt mies, jota on ehditty epäillä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kahdesti tämän vuoden aikana ennen tätä tapausta. Miehellä oli kyydissään tapahtumahetkellä kaksi matkustajaa. Tällä kertaa ylinopeus oli sen verran roima, että miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin saman tien ajokieltoon.
Kaljavaras napattiin oluttölkki taskussaan
Vantaa, Laukkarinne, 20.10.2019 klo 15.10
Vuonna 1988 syntynyt mies yritti varastaa kaupasta olutta kuljettamalla saaliin ulos liikkeestä taskussaan. Kaupan henkilökunta oli kuitenkin huomannut, että mies oli ottanut kaupasta kaksi oluttölkkiä. Toisen hän piti näkösällä ja maksoi kassalla, toisen hän yritti kuljettaa vaivihkaa ulos liikkeestä maksamatta. Tapaus on seitsemästoista kerta vuoden sisällä, kun miestä epäillään vastaavasta teosta. Tämän vuoksi asiaa ei voitu käsitellä sakolla, vaan mies kuulusteltiin paikan päällä poliisiautossa rikoksesta epäiltynä ja asiasta tehtiin rikosilmoitus.
Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty keski-ikäinen nainen vastusti poliisia kaikin voimin
Vantaa, Vapaalantie, 20.10.2019 klo 17.05
Useat sivulliset tienkäyttäjät olivat ilmoittaneet hätäkeskukseen henkilöautosta, jonka kuljettajan he epäilivät olevan päihtynyt. Poliisipartio havaitsi auton Vapaalantiellä. Auto oli tuolloin osittain jalkakäytävällä, josta se jatkoi epävarmaa ajoa tien puolella. Poliisiauto kääntyi auton perään ja se pysäytettiin seuraavalle linja-autopysäkille.
Autoa kuljetti vuonna 1968 syntynyt nainen, joka oli silminnähden erittäin päihtynyt. Hänelle päätettiin tehdä puhalluskoe. Tehtävä osoittautui hieman tavanomaista haastavammaksi, koska nainen ei joko ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää saamiaan ohjeita. Lopulta hän onnistui hönkäisemään sen verran mittariin, että seulonta-alkometri näytti tulosta 0,82 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.
Naista lähdettiin kuljettamaan oikeuslääketieteen laitokselle verikokeisiin ja humalatilan tutkimuksiin. Nainen oli niin humalassa, että hän ei kyennyt nousemaan itse autosta, vaan hänet piti nostaa ja taluttaa poliisiautoon. Poliisiauton takatilassa hän ryhtyi potkimaan seiniä ja huutamaan kurkku suorana.
Oikeustieteen laitoksella nainen harasi kaikin voimin vastaan ja hänen piti lopulta laittaa käsirautoihin. Nainen myös yritti sylkeä päin poliisia. Jotta verikoe saatiin otettua, kaksi poliisimiestä joutui pitelemään naista koko painollaan maassa. Tämä ei naista lannistanut, vaan hän harasi vielä siinäkin vaiheessa vastaan, kun häntä siirrettiin takaisin poliisiautoon. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory