Kaikki Hämeen vuorokauden rattijuopot huumeissa tai lääkkeissä

NordenBladet —

21.10.2019 klo 09.15Häme
LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Lahdessa 20.10.2019 aamulla Simolanmutkassa ABC n parkkipaikalla. Kuljettaja oli silmin nähden sekavan oloinen vaikka puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea. Kuljettaja kieltäytyi huumausaineiden pikatestistä, joten hänet jouduttiin käyttämään verikokeissa asian tiimoilta.
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Kymijärvenkadulla 21.10.2019 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Lahdenkadulla 21.10.2019 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan Lahdenkatu 53 kohdalla siten, että oli ajautunu kulkusuunnassaan vasemmalle keskikorokkeelle osuen puuhun. Törmäyksen voimasta auto oli lentänyt katolleen ajoradalle. Kuljettaja vietiin jatkotutkimukseen Lahden keskussairaalaan. Ajoneuvo kärsi pahoja vaurioita ja hinattiin paikalta pois.
RIIHIMÄKI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Riihimäellä Lahdentiellä 20.10.2019 illalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle ja bentsodiatsepiinille. Kuljettajalle ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi kuljettaja käytti ajaessaan liian vähäistä turvaväliä edelle ajaneeseen autoon.
FORSSA:
Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Forssassa Tampereentiellä 20.10.2019 illalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen bentsodiatsepiinille.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory