Laitonta uhkausta, pahoinpitelyjä, rattijuopumusta sekä vahingontekoja Kajaanissa viikonloppuna.

NordenBladet —

20.10.2019 klo 13.15Oulu
Vuonna 1975 syntynyt kajaanilaismies syyllistyi Laittomaan uhkaukseen, ampuma-aserikkomukseen, lievään pahoinpitelyyn sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitämiseen Kajaanin Kuurnassa perjantaina iltakymmenen aikaan. Mies uhkasi kolmea henkilöä ampuma-aseella. Aseen poisottotilanteessa syntyi pieni käsirysy jossa myös tapahtumassa uhkailun kohteeksi joutuneiden epäillään käyttäneen sellaisia voimakeinoja, että hiedänkin tekmisiä tutkitaan pahoinpitelynä. Koko tapahtuma sai alkunsa aiaisemmin tapahtuneesta väkivallanteosta. Alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.
Kajaanilainen vuonna 1987 syntynyt mies syyllistyi rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kun hän juovuspäissään ajoi auton ojaan Hannusrannantiellä Kajaanissa lauantai-aamuna puoli seitsemän aikaan. Miehen ajonjälkeinen puhallustulos oli 1.14 promillea.
Vuonna 1979 syntynyt kajaanilaismies syyllistyi pahoinpitelyyn kun hän kaatoi häntä reilusti vanhemman miehen katuun, sillä seurauksella että uhri löi päänsä asfalttiin. Uhri joutui tapahtuman jälkeen sairaalahoitoon. Varhain sunnuntai-aamuna, noin kello 03- aikaan sattunut taphtuma sai alkunsa siitä kun epäilty ei pitänyt uhrin käyttäytymisestä aiemmin sisällä Kajaanin Kauppakadulla sijaitsevassa ravintolassa.
22- vuotias kajaanilaismies rikkoi useammasta autosta sivupeilit Ajomiehenkadulla Kajaanissa. Kuulusteluissa mies ei osannut sanoa miksi oli peilit rikkonut, mutta kertoo olleensa tapahtuma-aikaan kovasti juovuksissa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory