Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 20.10.2019

NordenBladet —

20.10.2019 klo 12.08Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 20.10.2019
Törkeä rattijuopumus Turussa
Lauantaina 19.10.2019 klo 00.00 poliisille ilmoitettiin, että muuan henkilöauto seilaa kaistoilla Pernontiellä. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Telakkakadun päässä olevalta pysäköintialueelta ja kuljettajan aivan lähimaastosta. Kuljettajaksi selvitetyltä, vuonna 1975 syntyneeltä mieheltä saatiin puhalluskoe, joka oli 0,89 mg/l. Mies määrättiin ajokieltoon ja lopullinen verenalkoholipitoisuus selviää verikokeiden tuloksista.
Törkeä rattijuopumus Turussa
Lauantaina 19.10.2019 klo 00.25 kansalainen ilmoitti poliisille epäilyttävästi ajavasta ajoneuvosta. Kyseinen ajoneuvo, henkilöauto, saatiin pysähdyksiin Turussa Naantalintiellä. Autoa kuljetti vuonna 1977 syntynyt mies, joka puhalsi alkometriin 0,96 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja lopullinen verenalkoholipitoisuus selviää verikokeiden tuloksista.
Rattijuopumus Turussa
Lauantaina 19.10.2019 klo 01.53 poliisi sai ilmoituksen sekavanoloisesta miehestä, joka oli tullut Uudenmaantiellä eräälle parkkipaikalle moottoripyörällä ja poistunut läheiseen liikekiinteistöön. Poliisipartio tavoitti miehen, kun hän oli palaamassa moottoripyörälleen. Tälle vuonna 1978 syntyneelle miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille, bentsodiatsepaamille, kokaiinille ja kannabikselle. Puhalluskokeen tulos oli 0 promillea. Miehellä ei ole kulkuneuvon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Miehen hallusta löytyi lisäksi epäiltyä amfetamiinia ja kaksi teräasetta.
Törkeä rattijuopumus ja varastettua omaisuutta kyydissä Raisiossa
Lauantaina 19.10.2019 klo 11.45 poliisipartiolle ilmoitettiin epäillystä rattijuopumustapauksesta Raisiossa Tikanmaalla. Poliisille ilmoitettiin myös tapahtumaan liittyneen auton rekisteritunnus ja ilmeni heti, että kyseinen ajoneuvo oli ilmoitettu samana aamuna anastetuksi. Poliisipartio tavoitti kyseisen ajoneuvon kuljettajineen Raisiossa Kapponkadulla. Kuljettaja, vuonna 1987 syntynyt mies oli sekavan oloinen ja hänen puheesta oli vaikeaa saada selvää. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsoille. Mies kertoi anastaneensa kuljettamansa auton aiemmin. Miehen kuljettamasta autosta löytyi suuri määrä erilaisia työkaluja ja mies ei osannut selvittää niiden alkuperää mitenkään. Poliisipartio ja Turun poliisiaseman tutkinta selvittelivät työkalujen alkuperää ja silloin ilmeni, että työkalut oli anastettu edellisen illan/yön aikana Raisiosta eräästä rakenteilla olevasta kiinteistöstä.
Ylinopeutta Turussa
Lauantaina 19.10.2019 klo 12.55 aikaan mitattiin henkilöautolla liikkeellä olleelle 1989 syntyneelle miehelle ylinopeutta. Mies kuljetti henkilöautoa nopeudella 155 km/h alueella, missä rajoitus oli 100 km/h. Tapahtumapaikka oli VT8 loppupäässä Turun puolella. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Sunnuntaina 20.10.2019 klo 03.35 aikaan poliisipartio pysäytti Kaarinassa Uudenmaantiellä henkilöauton. Autoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt mies, joka puhalsi alkometriin 0,29 mg/l ja miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehellä ei ollut kulkuneuvon kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen kuljettamasta ajoneuvosta löytyi myös vähäinen määrä amfetamiinia.
Rattijuopumus Turussa
Sunnuntaina 20.10.2019 klo 04.35 aikaan poliisipartio pysäytti Turussa Humalistonkadulla henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1978 syntynyt mies. Miehen alkometripuhallus oli tien päällä 0,49 mg/l ja hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Mies oli tapahtuma-aikaan ajokiellossa ja hänen kuljettamastaan autosta löytyi vähäinen määrä amfetamiinia. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Törkeä rattijuopumus Turussa
Sunnuntaina 20.10.2019 klo 10.10 aikaan poliisipartiot olivat suorittamassa rattijuopumusvalvontaa Turussa Vanhalla Tampereentiellä. Ratsiaan ajoi vuonna 1960 syntynyt mies pakettiautolla. Mies puhalsi ratsiassa alkometriin 0,76 mg/l ja myöhemmin poliisiasemalla tarkkuusalkometripuhallus oli 0,73 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory