Rattijuopumuksia Kuopiossa, Tervossa ja Lapinlahdella

NordenBladet —

20.10.2019 klo 11.55Itä-Suomi
Lauantaina päivällä Kuopiossa Karttulantiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten ja autoa kuljettaneelle 40-vuotiaalle kuopiolaismiehelle suoritettiin sekä puhalluskoe että huumetesti. Puhalluskokeen tulos oli 0,00 mutta huumetesti oli positiivinen. Tarkemmissa tutkimuksissa miehen hallusta löytyi epäiltyjä huumausaineita sekä huumaavia lääkkeitä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä huumausainerikoksesta.
Lauantaina iltapäivästä Tervossa Talluskyläntiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten ja autoa kuljettaneelle 39-vuotiaalle leppävirtalaiselle miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 0,57 mg/l. Samalla selvisi, että miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Lauantai-iltana poliisi sai ilmoituksen Lapinlahdella Rautavaarantiellä tapahtuneesta henkilöauton ulosajosta. Poliisipartion saavuttua paikalle tieltä suistunutta autoa kuljettaneelle 24-vuotiaalle lapinlahtelaiselle miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,11 mg/l. Lisäksi selvisi, ettei auton kuljettajalla ollut ajo-oikeutta ja että auton ajoneuvovero oli erääntynyt. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajoneuvoverorikkomuksesta.
Poliisilla ei ole näihin tapauksiin tämän enempää kommentoitavaa tai tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory