Varsinais-Suomessa metsästyksenvalvontaa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi ja Mynämäen riistanhoitoyhdistyksen metsätyksenvalvojat suorittivat yhteistyössä erävalvontaa Askaisten, Lemun, Livonsaaren ja Mynämäen alueilla.
Valvontaa tehtiin perjantaina ja lauantaina 19-20.10.2019.
Valvonnan yhteydessä tarkastettiin metsästyskortit, ampuma-aseiden hallussapitoluvat, hallussa olleet aseet ja ampumakoetodistukset. Valvonnan alla oli myös aseiden kuljettaminen ja säilyttäminen.
Perjantaina valvonta kohdistettiin hämärässä ja pimeässä liikkuviin peuranmetsästäjiin. Illan aikana tarkastettiin kymmeniä metsästäjiä, joiden asiat olivat hyvällä tolalla. Poliisi kirjoitti ainoastaan yhden näyttömääräyksen puutteellisista asiakirjoista.
Lauantain valvonta kohdistettiin hirvenmestästäjiin, joita niin ikään tarkastettiin kymmeniä. Tälläkin kertaa asiat olivat kunnossa, ja päivän ainoaksi kauneusvirheeksi jäi niin ikään yksi määräys asiakirjojen myöhemmästä näyttämisestä.
Asioiden voidaan tämän valvonnan tulosten perusteella todeta olevan kunnossa. Alueella metsästäneet suhtautuivat valvontaan, neuvontaan ja yhteistyöhön myönteisesti.
Valvontaa, neuvontaa ja yhteistyötä tullaan näiden hyvien tulosten ja kokemusten perusteella jatkamaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory