Rattijuopumus ja pahoinpitely Kuopiossa

NordenBladet — Perjantaina alkuillasta poliisipartio pysäytti Kuopion Männistössä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettaneelle ajo-oikeudettomalle 33-vuotiaalle kuopiolaismiehelle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 0,00 promillea mutta huumetesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Perjantai-iltana 46-vuotias siilinjärveläinen mies matkusti taksilla Vuorelasta Kuopion keskustaan ja matkan päätyttyä taksikuljettajan pyytäessä maksua matkasta, mies löi taksinkuljettajaa nyrkillä päähän. Lyönnin jälkeen matkustaja poistui taksista ja yritti poistua paikalta mutta taksinkuljettaja lähti miehen perään. Matkustaja oli vielä yrittänyt lyödä taksinkuljettajaa ja potkaisi tätä mutta lopulta taksinkuljettaja sai miehen kahden sivullisen avustuksella kiinni. Taksilla matkustanutta miestä epäillään alustavasti pahoinpitelystä sekä lievästä petoksesta.
Poliisi jatkaa tapausten selvittämistä, eikä poliisilla ole näihin tapauksiin liittyen tämän enempää kommentoitavaa tai tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
poliisiSuomitiedotteet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory