Metropoli: Helena-Reet: Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla!

Metropoli: Helena-Reet: Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla!

OHMYGOSSIP – Kansainvälisesti tunnettu bloggaaja ja Twitter-julkkis Helena-Reet Ennet sanoo, että Suomen media ylitti soveliaisuuden rajat, kun viihdelehti Seiska julkaisi realitysarjoista tutusta Henna Kalinaisesta kansikuvajutun otsikolla ”Sokkimuutos: Kaljaa ja Kiloja!”

– Mielestäni artikkelin shokki ei tule Hennan kiloista, vaan siitä miten pitkälle media voi mennä nöyryyttääkseen ja pilkatakseen yksittäistä ihmistä – tämä on vihapuhetta eikä sitä voi hyväksyä. Haluaisin nähdä nämä supermallin vartalon omaavat toimittajat, jotka kirjoittavat tällaisia artikkeleita. Saanen huomauttaa, että Henna Kalinainen ei ole malli eikä hänen tarvitse mahtua 90-60-90 -mittoihin tai nollakokoon. Sitä paitsi Henna ilmoitti viime keväänä hyvin selkeästi, ettei halunnut enää olla julkisuudessa.

Helena-Reet ei ole lainkaan tyytyväinen median tavasta kohdella ihmisiä tienatakseen rahaa.

– Media aiheuttaa nuorille tytöille syömishäiriöitä! Kenelläkään ei ole oikeutta nöyryyttää julkisesti toista ihmistä. Jos medianne ei myy tarpeeksi – sulkekaa se, mutta teillä ei ole oikeutta tienata rahojanne loukkaamalla ja satuttamalla yksittäistä ihmistä noin pahasti. On aika saada muutos mediaan! Olen iloinen että minulla on oma ääni ja lukijoita, ja aion antaa tukeni kenelle tahansa apua tarvitsevalle jatkossakin. Ihmisten täytyy ymmärtää, ettei kenenkään nimen tuhoaminen tällä tavalla ei ole oikein. Ihmisillä, myös julkkiksilla, on oikeus suojella elämäänsä, nimeään ja yksityisyyttään, Helena-Reet muistuttaa.

(Tuoreen Seiska-lehden kansi: Seiskassa 36/2015)

Lähde: Metropoli.net

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory