Metropoli: Helena-Reet: Aion hankkia vene- ja lentoluvan

Metropoli: Helena-Reet: Aion hankkia vene- ja lentoluvan

OHMYGOSSIP РSuomen puhutuin skandinavialainen bloggaaja ja OHMYGOSSIP-sivustojen omistaja Helena-Reet Ennet kertoi Metropoli.netille, että hänen työlistaltaan löytyvät sekä lentoluvan, että yli 24-metrisen jahdin kuljettamisluvan hankkiminen.

‚Äď Otan mielell√§ni ohjat k√§siin omasta el√§m√§st√§ni ja olen laatinut listan, jonka avulla minusta tulee t√§ysin itsen√§inen. Listassa ovat luvat ohjata lentokonetta sek√§ merialusta.

‚Äď Olen ollut t√§n√§ vuonna todella kiireinen ja minun t√§ytyi keskeytt√§√§ IT-opiskeluni Michiganin yliopistossa, koska molemmat tytt√§reni Estella Elisheva (9) and Ivanka Shoshana (7) ovat nyt koululaisia.

Helena-Reet, jolla on jo yliopistotutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta, viestinnästä ja juridiikasta, sanoo että kaikkea ei vain yksinkertaisesti voi tehdä samaan aikaan. Hän uskoo kuitenkin, että kaikelle tapahtuneelle on oma tarkoituksensa.

‚Äď Ei aivan kaikkea mahdollista voi tehd√§ samaan aikaan, vaan jokaiselle asialle on oma oikea hetkens√§. T√§m√§n kuuluikin menn√§ n√§in.

‚Äď Perhe, iso puutarha, aviomies, Ohmygossip-sivustot ja Ohmygossip Couture -vaatemalliston kehitt√§minen viev√§t kaiken aikani. Mutta kuten tied√§mme ‚Äď mit√§ enemm√§n teet, sit√§ enemp√§√§n pystyt. Olen t√§ysin vakuuttunut ett√§ l√∂yd√§n aikaa lentoluvan ja veneluvan hankkimiseen, vaikka molemmat ovat eritt√§in kalliita ja v√§h√§n pelottaviakin. Aloitan veneluvasta, mutta ennemmin tai my√∂hemmin minulla on molemmat, Helena-Reet p√§√§tt√§√§.

Lähde: Metropoli.net


error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory