Metropoli: Helena-Reet: Aion hankkia vene- ja lentoluvan

Metropoli: Helena-Reet: Aion hankkia vene- ja lentoluvan

OHMYGOSSIP – Suomen puhutuin skandinavialainen bloggaaja ja OHMYGOSSIP-sivustojen omistaja Helena-Reet Ennet kertoi Metropoli.netille, että hänen työlistaltaan löytyvät sekä lentoluvan, että yli 24-metrisen jahdin kuljettamisluvan hankkiminen.

– Otan mielelläni ohjat käsiin omasta elämästäni ja olen laatinut listan, jonka avulla minusta tulee täysin itsenäinen. Listassa ovat luvat ohjata lentokonetta sekä merialusta.

– Olen ollut tänä vuonna todella kiireinen ja minun täytyi keskeyttää IT-opiskeluni Michiganin yliopistossa, koska molemmat tyttäreni Estella Elisheva (9) and Ivanka Shoshana (7) ovat nyt koululaisia.

Helena-Reet, jolla on jo yliopistotutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta, viestinnästä ja juridiikasta, sanoo että kaikkea ei vain yksinkertaisesti voi tehdä samaan aikaan. Hän uskoo kuitenkin, että kaikelle tapahtuneelle on oma tarkoituksensa.

– Ei aivan kaikkea mahdollista voi tehdä samaan aikaan, vaan jokaiselle asialle on oma oikea hetkensä. Tämän kuuluikin mennä näin.

– Perhe, iso puutarha, aviomies, Ohmygossip-sivustot ja Ohmygossip Couture -vaatemalliston kehittäminen vievät kaiken aikani. Mutta kuten tiedämme – mitä enemmän teet, sitä enempään pystyt. Olen täysin vakuuttunut että löydän aikaa lentoluvan ja veneluvan hankkimiseen, vaikka molemmat ovat erittäin kalliita ja vähän pelottaviakin. Aloitan veneluvasta, mutta ennemmin tai myöhemmin minulla on molemmat, Helena-Reet päättää.

Lähde: Metropoli.net


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory