Metropoli: Helena-Reet: Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta!

Metropoli: Helena-Reet: Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta!

OHMYGOSSIP – Nopeasti suosiotaan kasvattava bloggaaja ja journalisti Helena-Reet-Ennet kertoi Metropoli.netille aikovansa muuttaa suomen median – pysyvästi! Helena-Reetin mielestä niin julkkisten kuin ”tavistenkin” on tärkeä tietää oikeutensa.

– Enää ei eletä vuotta 2000, jolloin Suomessa oli käytännössä vain yksi mediamonopoli joka teki mitä halusi – oli sitten kyseessä yksittäisen henkilön elämän tuhoaminen, tai valheellinen lööppijuttu jostakin toisesta. Se oli laitonta, epärehellistä ja ala-arvoista! Tänä päivänä emme enää voi moista hyväksyä, vaan meidän täytyy olla paremmin tietoisia oikeuksistamme! Internet on ase, ja meidän kannattaa tietää miten käsitellä sitä!

– Kenelläkään ei ole oikeutta ”tappaa toista sanoilla”, tai keksiä tarinoita joista ei löydy totuutta edes yhden prosentin verran! Minusta tulee se henkilö, joka auttaa Suomen mediaa muuttumaan ja joka tukee aina ketä tahansa apua tarvitsevaa!

– Hyvin monet yksityishenkilöt ja julkkikset eivät tunne oikeuksiaan! Ei ole olemassa lakia joka sallisi vähätellä, pilkata, valehdella, vihata ja yllyttää vihaamaan toista ihmistä. 15 vuotta sitten julkkikset itkivät yksin kotonaan epäreilujen ja valheellisten artikkelien vuoksi – tänä päivänä kehotan ihmisiä puolustamaan oikeuksiaan ja hankkimaan tarvittaessa asianajajan! Jos on aihetta, tee rikosilmoitus! Jos kukaan muu ei auta, ota minuun yhteyttä! Neuvon sinulle miten epärehellistä ja korruptoitunutta mediaa käsitellään!

– Olen erittäin iloinen, että Suomessa on tällä hetkellä kova kilpailu verkko- ja printtilehtien välillä ja että yhä useampi ihminen tietää voivansa tuoda sanottavansa esille blogien ja sosiaalisen median kautta. Tämä pitää asiat lähempänä totuutta sekä leikkaa siivet kylläisiltä ja ylimielisiltä ex-mediamonopolien omistajilta!

Helena-Reet Ennetillä on yli 5 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa ja faneja ympäri maailmaa. Helena-Reet omistaa Ohmygossip-sivustot ja toimii niissä päätoimittajana. Hänen mediasivustoillaan vierailee 150 000 uniikkia lukijaa päivässä. Hänellä on myös kolme yliopistotutkintoa (mukaan lukien juridiikka).

Lähde: Metropoli.net


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory