Metropoli: Helena-Reet: Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus!

Metropoli: Helena-Reet: Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus!

OHMYGOSSIP – Suositulta bloggaajalta Helena-Reet Ennetiltä pyydettiin televisio-ohjelmassa neuvoja 15-20-vuotiaille tytöille. Helena-Reet halusi tuoda esille, että nuorten naisten ei pidä mennä sänkyyn jonkun kanssa vain siksi että hän on hauska, kuuluisa tai rikas.

– Luota ensivaikutelmaasi ja sisimpääsi. Kyseenalaista kaikki mikä vaikuttaa vähänkin oudolta. Muista, että lahjakkuus ei välity seksuaalisesti. Ei sinun tarvitse deittailla koomikkoa, julkkista, hauskinta tai tunnetuinta henkilöä – tapaile sellaista ihmistä, joka on hyvä sinua kohtaan, Helena-Reet sanoi.

– Maine ja raha eivät toki lähtökohtaisesti ole huonoja asioita, mutta onnellisuus, terveys ja aidot tunteet ovat korvaamattomia. Jos haluat olla tunnettu –  tee töitä sen eteen, jos haluat olla rikas – tee töitä sen eteen, mutta jos etsit rakkautta, etsi silloin rakkautta äläkä rahaa tai mainetta.

Metropoli.net kysyi Helena-Reetiltä, mikä hänen mielestään on hyvän parisuhteen ja rakkauden salaisuus.

– Rakkauden salaisuus on rakkaus! Rakasta kumppaniasi oikeasti, kaikkine hyvine ja huonoine puolineen. Ihmiset eivät ole täydellisiä ja hyvä niin. Hyvän parisuhteen salaisuus on ystävyys ja kunnioitus. Rakasta ja kunnioita kumppaniasi!

Helena-Reet Ennet omistaa Ohmygossip Couture – vaatemalliston sekä maailmanlaajuiset OHMYGOSSIP-sivustot, joiden Twitter-sivuilla on yli 5 miljoonaa seuraajaa.

Lähde: Metropoli.net


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory