Mainos:7 ASIAA, joita ei löydy siistin ihmisten makuuhuoneesta

7 ASIAA, joita ei löydy siistin ihmisten makuuhuoneesta

OHMYGOSSIP – Makuuhuoneen pit√§isi olla rauhallinen tyyssija, jossa lev√§t√§ ja rauhoittua, mutta k√§yt√§nn√∂ss√§ n√§in ei usein ole. Sen sijaan makuuhuone on sekaisin ‚Äď kiitos vaatteiden, meikkien, kirjojen, sisustuselementtien ja joidenkin kohdalla sielt√§ voi jopa l√∂yt√§√§ astioita ja kannettavan tietokoneenkin.

Makuuhuoneesta voi kuitenkin saada rauhallisen ja tyynen tilan, joka saa sinut nukkumaan levollisemmin. Kotinsa järjestyksessä ja siistinä pitävien asiantuntijoiden mukaan tässä auttaa se, kun pitää ainakin nämä seitsemän seikkaa pois makuuhuoneesta:

1. Laskut ja muut paperityöt
Luodaksesi tilan, jossa voit nukahtaa helposti, kannattaa kaikki töihin tai arjen ylläpitoon liittyvät asiat pitää toisessa huoneessa.

‚ÄĚMinulla ei koskaan ole paperihommia tai tietokonettani makuuhuoneessa. Minun t√§ytyy rentoutua ja olla rauhallisessa ymp√§rist√∂ss√§‚ÄĚ, The Declutter Monster -kirjan tehnyt ja Declutter Me -palvelua py√∂ritt√§v√§ Sally Walford sanoi Good Housekeeping UK:lle.

2. Teknologia
Koeta pitää kaikenlaiset näytöt pois makkaristasi. Asiantuntija Helen Sanderson muistutti, että älylaitteista lähtee sinistä valoa ja ne ovat työ- tai hupilaitteita, joten ne pitäisi pitää niille kuuluvissa tiloissa.

‚ÄĚAinoa teknologiaan liittyv√§ laite makuuhuoneessani on stereot rentoututtavaa musiikkia varten. Jos sinulla on puhelin tai tabletti makuuhuoneessa, koeta k√§ytt√§√§ sit√§ y√∂valoasetuksilla ja sammuta se tuntia ennen kuin menet nukkumaan‚ÄĚ, Sanderson neuvoi.

3. Y√∂p√∂yd√§n ‚ÄĚroinat‚ÄĚ
Yöpöydälle kertyy helposti kaikenlaista hiuslenksuista nenäsumutteeseen ja tyhjiin laseihin. Koeta kuitenkin olla armoton itsellesi ja vie kaikki tarpeeton pois yöpöydältä päivittäin.

‚ÄĚMinulla on l√§hell√§ni vain se, mit√§ tarvitsen, jotta voin unohtaa muun maailman ja saada kunnon y√∂unet. J√§rjestyksess√§ oleva huone rauhoittaa mielen‚ÄĚ, Walford totesi.

4. Tavarat sängyn alta
Asiantuntija Vicky Silverthorn pitää laatikot pois sänkynsä alta.

‚ÄĚNukun paremmin, kun tied√§n s√§ngyn alla olevan tyhj√§√§ tilaa. Tarkoituksella tilasin s√§ngyn, jossa ei ole s√§ilytysosaa mukana‚ÄĚ, h√§n sanoi.

‚ÄĚMinun neuvoni on s√§ilytt√§√§ s√§ngyn alla asioita vain, jos ne ovat osa yksinkertaista kategoriaa ja yksinkertaisesti j√§rjestelty, kuten vuodenaikaan liittyv√§t vaatteet tai asioita, joita tarvitset vain joulun pyhien aikaan‚ÄĚ, Silverthorn lis√§si.

5. Vaatepinot
Cluttergonella toimiva asiantuntija Beverly Wade on sitä mieltä, että jos seuraavana aamuna on aikainen herätys, on olo rauhallisempi jos asun ja asusteet on valinnut aiemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että vaatteita ei loju sängyllä tai makuuhuoneen muilla huonekaluilla tai lattialla.

‚ÄĚLaita puhtaat vaatteet heti pois, laita likaiset pyykkiin ja k√§ytt√∂√∂n tarkoitetut tuolille, jos sinun t√§ytyy ‚Äď mutta vain muutamia‚ÄĚ, Silverthorn kehotti.

6. Vähässä käytössä olevat meikit ja tuotteet
Sandersonin kokemusten mukaan jokaisella on omat suosikkinsa meikeistä ja ne, joita käyttää sekä muutama extratuote erityistilaisuuksia varten, mutta loput ovat turhaa.

‚ÄĚMinulla oli asiakas kerran, jolla oli kaapillinen tarpeita, mutta se oli todella j√§rjestyksess√§. En kuitenkaan suosittelisi sellaista makuuhuoneeseen‚ÄĚ, Sanderson sanoi Good Housekeeping UK:lle.

Käy läpi tuotteesi ja jos sinulla on jotain, mitä et ole käyttänyt kuuteen kuukauteen, nakkaa se menemään.

7. Kirjat
Pidä makuuhuoneestasi poissa kaikki kirjat, paitsi ne 1-2, joita parhaillaan luet. Sanderson varoitti, että jos et laita niitä takaisin hyllyyn (tai anna niitä pois) sen jälkeen, kun olet lukenut ne, voi se helposti johtaa kirjojen kasautumiseen.

‚ÄĚ√Ąl√§ j√§t√§ pinoja ja kasoja keskener√§isi√§ asioita ker√§√§m√§√§n p√∂ly√§, se seisauttaa ilman s√§ngyn ymp√§rill√§‚ÄĚ, Sanderson kertoi.

Kuva: NordenBladet
Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory