MILLAISIA kauneustuotteita ottaa mukaan lentokoneeseen?

MILLAISIA kauneustuotteita ottaa mukaan lentokoneeseen?

NordenBladet – Matkustamisesta pitävät ihmiset tietävät, että tuntikaupalla lentokoneessa istuminen ei vaikuta myönteisesti vointiin, silmiin eikä ihoon. Kaikilla meistä on kuitenkin todellisuudessa pienellä vaivalla mahdollisuus saapua perille raikkaan ja sädehtivän näköisenä. NordenBladet neuvoo, miten omasta ihosta voi huolehtia lentomatkalla.

Lennon aikana on lähes mahdotonta, että iho ei kuivuisi. Kotonamme suositeltava ilmankosteus on 35-50 %, mutta lentokoneessa ilmankosteus on noin 20 % tai vieläkin alhaisempi. Paitsi että lentomatkan aikana tulee juoda tavallista enemmän vettä, tulisi myös ihoa virkistää ulkoisesti ja turvautua esimerkiksi hyvään kosteuttavaa voiteeseen, hyaluronihappoa sisältävään seerumiin tai huulibalsamiin. Elämästä voisi tehdä helpomman käyttämällä lennolle mennessä meikkiä minimaalisesti tai matkustaa täysin au naturel.

Pitkällä lentomatkalla on erityisen tärkeää huolehtia jaloista. Istuminen ja ahdas tila on jaloille lisärasitus ja siksi suosittelemme käyttämään sekä ennen matkaa että myös matkan aikana magnesiumia sisältävää jalkasuihkeita. Pohjoismaissa on myynnissä huippulaatuinen, maailman luksus- ja apteekkikosmetiikkastandardien mukainen Elisheva & Shoshanan 100 % orgaaninen ”Magnesiumöljy Natural STRONG 31 %” koko kehon suihke, jota on saatavilla mukavassa 75 ml pullossa (lentokoneeseen voi ottaa mukaan enintään 100 ml tuotteita!). Suihke auttaa lihaksia rentoutumaan ja virkistää väsyneitä jalkoja.




Kuvat: 3 x ElishevaShoshana.com

Tuotetiedot 🇫🇮: Elisheva & Shoshanan ”Magnesiumöljy Natural STRONG 31%” on laajasti vaikuttava, lihaksia rentouttava, lihaskouristuksia lievittävä ja hermojärjestelmää rauhoittava luonnollinen terveystuote. E&S magnesiumöljy imeytyy iholle suihkutettuna huippunopeasti, soluihin päätymiseen kuluu 5-15 sekuntia. 10 suihkauksessa on 150-180 mg (43-60 % RDA). Soluihin pääsee magnesiumista jopa 95 %, joka on moninkertaisesti enemmän kuin kapseli-, jauhe- tai tablettimuodossa suun kautta saatuna – transdermaalinen magnesium ei rasita vatsaa eikä ruoansulatuskanavaa. Tuotetta voi suihkuttaa myös kielelle, mutta maku ei ole hyvä.

Magnesiumkloridi (MgCl₂) voi auttaa lieventämään seuraavia vaivoja: masennus, ärtyisyys, väsymys, päänsärky, astma, lihasjännitykset, lihaskivut, unihäiriöt, kouristukset, suolistosairaudet, detoksifikaatio, ylipaino ja magnesiumin puute. Magnesiumkloridi on merkittävä myrkyllisten aineiden ja raskasmetallien poistaja ja elimistön kivennäisainetasapainon palauttaja, se säätelee kolesterolin tuotantoa ja on hyvä verenpaineen normalisoija.

E&S:n ”Magnesiumöljy Natural STRONG 31%” (31 % tiiviste Zechstein-magnesiumkloridi) on hyvä lahja huolehtimaan sekä sinusta että rakastamistasi henkilöistä. E&S magnesiumkloridihiutaleet ovat peräisin 1600 m syvyydeltä maaperästä, Hollannin ja Pohjanmeren alla sijaitsevista 250 miljoonan vuoden ikäisistä Zechsteinin suolakerrostumista. Magnesiumöljy on 100 % luonnollinen ja sitä voi käyttää kaikenikäiset henkilöt, ml. lapset, raskaana olevat ja imettävät äidit, ja ne sopivat myös diabeetikoille ja kasvissyöjille.


Avoinkuva:
Pexels/Adrienn
Lähde: NordenBladet.ee



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory