Mainos:MILLAISIA kauneustuotteita ottaa mukaan lentokoneeseen?

MILLAISIA kauneustuotteita ottaa mukaan lentokoneeseen?

NordenBladet РMatkustamisesta pitävät ihmiset tietävät, että tuntikaupalla lentokoneessa istuminen ei vaikuta myönteisesti vointiin, silmiin eikä ihoon. Kaikilla meistä on kuitenkin todellisuudessa pienellä vaivalla mahdollisuus saapua perille raikkaan ja sädehtivän näköisenä. NordenBladet neuvoo, miten omasta ihosta voi huolehtia lentomatkalla.

Lennon aikana on lähes mahdotonta, että iho ei kuivuisi. Kotonamme suositeltava ilmankosteus on 35-50 %, mutta lentokoneessa ilmankosteus on noin 20 % tai vieläkin alhaisempi. Paitsi että lentomatkan aikana tulee juoda tavallista enemmän vettä, tulisi myös ihoa virkistää ulkoisesti ja turvautua esimerkiksi hyvään kosteuttavaa voiteeseen, hyaluronihappoa sisältävään seerumiin tai huulibalsamiin. Elämästä voisi tehdä helpomman käyttämällä lennolle mennessä meikkiä minimaalisesti tai matkustaa täysin au naturel.

Pitk√§ll√§ lentomatkalla on erityisen t√§rke√§√§ huolehtia jaloista. Istuminen ja ahdas tila on jaloille lis√§rasitus ja siksi suosittelemme k√§ytt√§m√§√§n sek√§ ennen matkaa ett√§ my√∂s matkan aikana magnesiumia sis√§lt√§v√§√§ jalkasuihkeita. Pohjoismaissa on myynniss√§ huippulaatuinen, maailman luksus- ja apteekkikosmetiikkastandardien mukainen Elisheva & Shoshanan 100 % orgaaninen ‚ÄĚMagnesium√∂ljy Natural STRONG 31 %‚ÄĚ koko kehon suihke, jota on saatavilla mukavassa 75 ml pullossa (lentokoneeseen voi ottaa mukaan enint√§√§n 100 ml tuotteita!). Suihke auttaa lihaksia rentoutumaan ja virkist√§√§ v√§syneit√§ jalkoja.
Kuvat: 3 x ElishevaShoshana.com

Tuotetiedot ūüáęūüáģ: Elisheva & Shoshanan ‚ÄĚMagnesium√∂ljy Natural STRONG 31%‚ÄĚ on laajasti vaikuttava, lihaksia rentouttava, lihaskouristuksia lievitt√§v√§ ja hermoj√§rjestelm√§√§ rauhoittava luonnollinen terveystuote. E&S magnesium√∂ljy imeytyy iholle suihkutettuna huippunopeasti, soluihin p√§√§tymiseen kuluu 5-15 sekuntia. 10 suihkauksessa on 150-180 mg (43-60 % RDA). Soluihin p√§√§see magnesiumista jopa 95 %, joka on moninkertaisesti enemm√§n kuin kapseli-, jauhe- tai tablettimuodossa suun kautta saatuna ‚Äď transdermaalinen magnesium ei rasita vatsaa eik√§ ruoansulatuskanavaa. Tuotetta voi suihkuttaa my√∂s kielelle, mutta maku ei ole hyv√§.

Magnesiumkloridi (MgCl‚āā) voi auttaa lievent√§m√§√§n seuraavia vaivoja: masennus, √§rtyisyys, v√§symys, p√§√§ns√§rky, astma, lihasj√§nnitykset, lihaskivut, unih√§iri√∂t, kouristukset, suolistosairaudet, detoksifikaatio, ylipaino ja magnesiumin puute. Magnesiumkloridi on merkitt√§v√§ myrkyllisten aineiden ja raskasmetallien poistaja ja elimist√∂n kivenn√§isainetasapainon palauttaja, se s√§√§telee kolesterolin tuotantoa ja on hyv√§ verenpaineen normalisoija.

E&S:n ‚ÄĚMagnesium√∂ljy Natural STRONG 31%‚ÄĚ (31 % tiiviste Zechstein-magnesiumkloridi) on hyv√§ lahja huolehtimaan sek√§ sinusta ett√§ rakastamistasi henkil√∂ist√§. E&S magnesiumkloridihiutaleet ovat per√§isin 1600 m syvyydelt√§ maaper√§st√§, Hollannin ja Pohjanmeren alla sijaitsevista 250 miljoonan vuoden ik√§isist√§ Zechsteinin suolakerrostumista. Magnesium√∂ljy on 100 % luonnollinen ja sit√§ voi k√§ytt√§√§ kaikenik√§iset henkil√∂t, ml. lapset, raskaana olevat ja imett√§v√§t √§idit, ja ne sopivat my√∂s diabeetikoille ja kasvissy√∂jille.


Avoinkuva:
Pexels/Adrienn
Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory