Helena-Reet: Näin juhlin uutta vuotta… ja kaksi kertaa vuodessa!

Helena-Reet: Näin juhlin uutta vuotta… ja kaksi kertaa vuodessa!

OHMYGOSSIP – Virolais-juutalainen journalisti ja kansainvälisesti laajalti seurattu bloggaaja Helena-Reet Ennet kertoo juhlivansa uudenvuodenaattoa kaksi kertaa vuodessa – syyskuussa juutalaista uutta vuotta (Roš hašana) sekä viimeinen päivä joulukuuta kristillisen ajanlaskun uuttavuotta. Metropoli.net kysyi Helena-Reetiltä miten hän viettää uudenvuodenaattojaan.

– Olen ”tarpeeksi vanha” nauttiakseni omasta tai perheeni seurasta, varsinkin uudenvuodenaattona. Pysyn mieluiten kotona tai puutarhanaapureiden seurassa. En todellakaan pidä julkisista juhlista, koska haluan itse päättää aikatauluistani, millä tarkoitan syömistä, juomista, television katselua ja nukkumaan menemistä täsmälleen silloin kuin itse haluan, enkä silloin kuin yleinen ohjelma sen tekee mahdolliseksi. En myöskään viihdy korkeissa koroissa, epämukavissa vaatteissa ja vahvassa meikissä, joka pitää pestä pois ennen nukkumaan menoa… Kotona voin ottaa uuden vuoden vastaan vaikka pyjamissa, jos siltä tuntuu. Tämän tietäminen saa oloni rennoksi ja onnelliseksi!

– Kotona juhliminen on täydellistä. Voit syödä paljon hyvää ruokaa, ottaa rennosti ja muistella kulunutta vuotta sekä tehdä suunnitelmia seuraavalle vuodelle. Juuri tällaisesta minä pidän. Aloin rakastaa omaa elämääni, kun aloin hyväksyä omat päätökseni. Kun olin nuorempi, tein sitä mikä oli muodikasta. Kun kaikki ostivat Versacea, niin tein minäkin. Kun kaikki menivät uudenvuodenaattona diskoon, niin menin minäkin. Muistan jopa juoneeni kerran yhtä drinkkiä koko illan, koska minulla ei ollut rahaa toiseen… Yritin elää toisten mukaan osoittaakseni olevani ”cool”, mutta itse asiassa olin kaikkea muuta… Olin epävarma ja halusin epätoivoisesti sopeutua – kuulua ”porukkaan.”

– Muistan myös usein istuneeni ikkunan vieressä soitellen jatkuvasti silloiselle poikakaverilleni kysyen, ”Missä olet, koska tulet?” Itkin paljon ja ylidramatisoin kaikkea. Ei elämän tarvitse olla sellaista. Ihmisten ei pitäisi kohdella sillä tavalla toisiaan eikä varsinkaan itseään. Tee omat päätöksesi! Osta sellaisia tavaroita ja vaatteita, joista itse oikeasti pidät, eikä sellaisia joista joku ”siisti tyyppi” sanoo että ne ovat siistejä. Todellakin luota itseesi… Olen toistanut sitä paljon viime aikoina, mutta se on oikeasti avain kaikkeen… Usko itseesi ja tee omat suunnitelmasi, niin huomaat että ihmiset alkavat hakeutua seuraasi positiivisessa mielessä.

Toivotan kaikille mahtavaa loppuvuotta ja uusia alkuja seuraavalle vuodelle!

Lähde: Metropoli.net


Tags assigned to this article:
Helena-Reet EnnetRoš hašanauusi vuosi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory