Helena-Reet: Haluan jättää itsestäni jäljen ja sen myös teen! Spirituaalinen kehitys ja uudet harrastukset

Helena-Reet: Haluan jättää itsestäni jäljen ja sen myös teen! Spirituaalinen kehitys ja uudet harrastukset

NordenBladet – Muistan, kuinka vanhemman tyttären lastentarhan loppujuhlassa lastentarhan opettaja sanoi minulle, että teidän tyttärenne Estella Elisheva on lahjakas ehdottomasti joka alalla. Missä tahansa, minkä parissa hän toimii, hän menestyy – hän on lahjakas taiteessa, musiikissa ja urheilussa, hän tekee fantastisia ja omalaatuisia maalauksia, laulaa, soittaa instrumenttia, tanssii ja saavuttaa urheilukilpailuissa palkintosijoja. Ja niin se on, sillä hänhän on minun tyttäreni… Hahaaa…

Minun suhteeni on sama juttu, en tiedä, olenko nyt juuri lahjakas, mutta minulla on paljon harrastuksia. En voi toimia niin, että minulla on yksi työ tai yksi harrastus koko elämän, enkä toimisi muun parissa – se olisi kuin yhdeksästä viiteen toimistossa istuminen, joka ei tule minun osaltani lainkaan kyseeseen. Media ja kirjoittaminen ovat olleet minun intohimoni koko elämän ajan – olen niin niin ylpeä itsestäni, koska olen pystynyt luomaan niin suuren median kuin NordenBladet lukuisine alasivuineen ja bloginpitäjineen. On hienoa tarjota kilpailua Pohjoismaiden suurimmille ja vanhimmille mediakonserneille.

Mutta mitä pitemmälle vuosi kehittyy, sitä enemmän sieluni kaipaa maalle. Syvälle maalle – paikkoihin, joissa luontoa on enemmän kuin ihmisiä. Onneksi nykyisin on mahdollista johtaa lähes kaikkia toimiaan internetin kautta kotoa. Nautin erilaisista yrttikasveista lukemisesta ja ympäri vuoden erilaisten yrttikasvien poimimisesta, jotta niitä voi sitten käyttää hoitotarkoituksiin yrttiteen muodossa tai käyttää meidän E&S kosmetiikkasarjassa. Arvostan pohjoismaista luontoa erittäin paljon!

Elisheva & Shoshana (kansan suussa E ja S) -brändin luominen oli taas yksi minun intohimoistani ja harrastuksistani – sen brändin loin yhdessä tyttärieni Ivanka Shoshanan ja Estella Elishevan kanssa, jotta meillä olisi enemmän yhteistä puuhaa. Alkuun kyseessä oli vain blogi, jossa kerroimme tekemisistämme, mutta tähän mennessä siitä on kasvanut blogin lisäksi myös brändi, jolla tuotamme ja myymme käsityökosmetiikkaa, keramiikkaa (monet työt ovat nähtävissä Instagramissa ja pian lisään niitä myös blogiin), neuleita ja nyt myös maalauksia! Kaikki on luonnollisesti 100 % meidän omien käsiemme työtä. Käsityökosmetiikasta meillä on tällä hetkellä tuotevalikoimassa käsityösaippuat, kylpysuolat, magnesiumtuotteet (hiustenkasvua ja päänahkaa hoitava suihke sekä vartaloöljy nivelille) sekä aivan kohta myös karvatuppea eli follikkelia stimuloivat shampoot. Keramiikkaa teemme erikoistilaustyötä – lautasia, kuppeja, vaaseja, kulhoja, vateja, saippua-alustoja, koriste-esineitä jne. Kahta samanlaista tuotetta ei ole, teemme vain täysin ainutlaatuisia (one of a kind) tuotteita. Ainutlaatuisuus ja alkuperäisyys ovat taiteen osalta tärkeitä, kukaan ei halua kopiota. Neuleista teen kivoja huiveja ja myssyjä lapsille ja nuorille, ja nyt aloin myös maalata tauluja! Niin minä kuin tyttäretkin pidämme erittäin paljon kaikenlaisesta käsityöstä!


9x Instagram/@helenareetennet

9x Instagram/@Ivanka.Shoshana

9x Instagram/@Estella.Elisheva


6x Instagram/@helenareetennet

Minulla on ihana koti, puutarha on kaunis kuin satu ja saan ympäröivästä paljon inspiraatiota. Keittiö on yksi suosikkipaikoistani, ja se muistuttaa kunnollista noitakeittiötä. Toisinaan tunnenkin, että olen noita, sillä näen niin paljon asioita ennalta. Keittiössäni roikkuvat ja kuivuvat kasvit; keittiön keskellä on iso puulämmitteinen uuni, jossa polttopuut räiskyvät; seinät ovat täynnä maalauksia ja runsaat hyllyt ovat täynnä keskeneräisiä töitä, purkkeja sekä E&S:n tuotekehitysnäytteitä. Vanha lautalattia natisee mukavasti painoni alla, kädessä on kuppi höyryävää itse poimituista kasveista valmistettua, hunajaa sisältävää rohdosteetä, kissa kiehnää jalkojeni ympärillä ja ikkunasta avautuu upea näkymä. Olen yksin ja kukaan ei kritisoi… Näihin hetkiin voisi uppoutua!

Media, luonto, yrttikasvit ja kasvilääkintä ovat saattaneet minua vuosien ajan, mutta maalaustaide ja keramiikka ovat lähinnä viime aikojen harrastuksia. Olen alkanut koota taidetta ja nyt päätin myös itse tutustua maalaamiseen. Katso kahta ensimmäistä työtäni TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Ajattelin tänä aamuna, että jos tästä eteenpäin maalaan ja teen säännöllisesti keramiikkaa, olen 20-vuoden päästä jo tunnettu ja kokenut taidemaalari ja keraamikko, ja 60 vuoden kuluttua minun lapsillani on huomattava taidekokoelma. Haluan jättää itsestäni jäljen ja sen myös teen. Minulla on niin paljon energiaa, rakkautta ja voimaa, joita haluan oikein ja myönteisesti hioa muuttaakseni maailmaa – NordenBladetistä tulee Pohjoismaiden tunnetuin mediakanava, joka suuntaa ihmisiä takaisin maalle ja luontoon, joka opettaa muistamaan menneisyyttä ja hoitamaan ja kunnioittamaan kulttuuria. Elisheva & Shoshanasta tulee Pohjoismaiden tunnetuin laatubrändi, joka ylistää puhdasta luontoa, käsityötä ja paikallista taidetta ja kulttuuri. Ja minun maalaukseni ja keramiikkani tuovat tulevaisuudessa iloa ja silmäniloa lukuisiin koteihin!


Maalaus: “Kronoberg”, Helena-Reet Ennet (Toukokuu 2019)

Haluan, että minun lapseni kasvavat kiehtovassa ja luovuutta täyttä olevassa kodissa. Haluan, että he uskoisivat itseensä, kasvaisivat spirituaalisesti ja kehittyisivät käden taidoiltaan ja tietäisivät, että me kaikki olemme OMAN ELÄMÄMME TAITEILIJOITA!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory