TEE HELPPO narutesti, niin saat tietää, onko vyötärösi ympärysmitta vaarallisen suuri

TEE HELPPO narutesti, niin saat tietää, onko vyötärösi ympärysmitta vaarallisen suuri

NordenBladet – Viimeisten kuuden vuoden aikana lihavoituminen on muuttunut työikäisen väestön keskuudessa yhä tavallisemmaksi. Kaikkein vaarallisinta lihavoitumisen vaikutus on silloin, kun rasvaa on kertynyt sisäelinten ympärille.

Yksi suuri hätäsignaali on kasvanut vyön ympärysmitta. Lääkäri Michael Mosleyn nopean narutestin avulla voit heti todeta, onko vyötäröllesi kertynyt liian paljon rasvaa. Tarvitset vain yhden lujan ja ohuen narun ja sakset.

Leikkaa narusta koko pituutesi pituinen pätkä. Taita sitten naru kahtia ja kokeile, yltääkö se kunnolla vyötärösi ympäri. Jos narunpäitä ei saa keskellä yhteen ja väli jää hyvin suureksi, vyötärösi voi valitettavasti olla liian suuri.

Liiallinen lihavuus vaikuttaa maksaan huonosti. Liikalihavuus on myös tyypin II diabeteksen, uniapnean, astman ja joidenkin syöpätyyppien aiheuttaja. Siten, jos et läpäissyt tätä narutestiä, sinun tulee kiinnittää huomiota ruokavalioon ja riittävään liikuntaan. Terveyttäsi säästääksesi sinun pitää tehdä parempia valintoja.


Kuva: Pexels/Public Domain Pictures
Källa: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
terveys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory