Helena-Reet: Askeleeni “momagerina” tuottavat hedelmiä – Estella Elisheva antaa kaksi viulukonserttia Japanissa! + KUVAT KUVAUKSESTA TÄNÄÄN!

Helena-Reet: Askeleeni “momagerina” tuottavat hedelmiä – Estella Elisheva antaa kaksi viulukonserttia Japanissa! + KUVAT KUVAUKSESTA TÄNÄÄN!

NordenBladet – 12-vuotias tyttäreni Estella Elisheva tuottaa minulle päivittäin iloa ja antaa syytä olla itsestään ylpeä. Hän on maailman määrätietoisin ja tavoitteeseen suuntautunein tyttö! Voisin kehua häntä aamusta iltaan, kehumisen aiheet eivät loppuisi kesken. Hän on todella inspiroiva ja muuttaa esikuvallaan myös ympäröivät henkilöt myönteisemmiksi, yritteliäämmiksi ja paremmiksi ihmisiksi! 

Hassua sanoa, mutta oma 12-vuotias tyttöseni on minulle elämässä yksi suurimmista esikuvista. Hän on kaunis, lahjakas, ahkera ja ystävällinen, syö terveellisesti, elää terveellisesti, kuntoilee, harjoittelee, opiskelee kieliä, tekee läksynsä, kehittää sisarensa kanssa omaa kosmetiikkayritystään, pitää blogia, tekee vlogia ja esittää maailman upeimpia ideoita. Hän lahjakas musiikissa, taiteessa ja urheilussa – kaikessa, minkä parissa hän toimii, hän menestyy ja saavuttaa palkintosijoja. Kotona minä kuitenkin näen, millainen työ sen kaiken takana on. Aamuisin kaks treeniä kauneuden, terveyden ja kauniin ulkonäön nimissä, päivittäiset harjoittelut ja opiskeleminen, säännöllinen toiminta oman kehon ja sielun parissa. Se myönteisyys ja hyvyys, joka hänestä hohtaa, on tarttuvaa. Esimerkiksi minä olen muuttanut elämääni niin paljon, olen luopunut epäterveellisestä ruoasta ja alkoholista. Se on ollut paras lahja, mitä olen itselleni pitkään aikaan tehnyt!

Pidän siitä, miten hyvin tulen tytärteni kanssa toimeen. Olen ollut molemmille momager (momager = mother manager) nyt jo monen vuoden ajan. Autan Estella Elishevaa ja Ivanka Shoshanaa sosiaalisessa mediassa, matkustamme paljon minun työhöni NordenBladetissa liittyen ja liittyen myös Elisheva & Shoshana -brändin kehitykseen, luomme kontakteja jne. Estella Elisheva osallistuu erilaisiin viulukilpailuihin ja sovin hänelle esiintymisiä ja haastatteluita sekä Virossa että Viron ulkopuolella. Ponnistelemme sen nimissä, että Estella Elisheva soittaisi mahdollisimman hyvin ja tekisi hiljalleen nimeään tunnetuksi sekä Skandinaviassa että maailmalla. Maailmantason viulistiksi/artistiksi tulemiseen pelkkä hyvä viulunsoitto ei riitä – kaiken pitää olla paikallaan – viulunsoitto, ulkonäkö, kielitaito, kommunikointitaito, esiintyminen mediassa, edustus sosiaalisessa mediassa jne. Kun katsomaan maailmalla tunnettuja nuoria tähtiä, heillä on kokonaiset managerien, tuottajien ja avustajien joukot tukenaan, sillä yksinään he eivät pääsisi kovin pitkälle, silloinkaan, kun he olisivat poikkeuksellisen lahjakkaita. Myös vanhemmat artistit tarvitsevat jo tiimiä – yksin ponnistelevat ovat valitettavasti yleensä vaikeuksissa. Menestyksen avain huippulahjakkuuden lisäksi on artistin takana toimiva suuri tiimi, joka tukee ja auttaa, opettaa ja kehittää, opastaa, promoaa, kuvaa, tallentaa, tulkkaa, manageroi, tuottaa, solmii sopimuksia, hoitaa oikeudelliset paperit, antaa psykologista tukea ja apua, kehuu, tukee taloudellisesti ja henkisesti, sopii esiintymiset, jne… Estellan taustavoimina ovat musiikkikoulun opettajat ja minä omine kokemuksineni mediasta ja sosiaalisesta mediasta.

Olen onnellinen jokaisesta pienemmästä ja suuremmasta voitosta. Jokainen palkinto ja esiintyminen merkitsee askelta läpilyönnin suuntaan. Estella Elisheva on hyvää materiaalia ”muovattavaksi” – hän itse ei odota läpilyöntiä vaan omistautuu vain harjoittelemiselle ja ns. sisällölle. Ihanteellista, sillä sen ansiosta hän on esiintyessään vapaa, ei pingottele eikä ole epäluonnollinen. Minä vieressä kannustajana näen hänessä mega potentiaalin. Olemme verraton tiimi, sillä hän luottaa minuun ja iloitsee siitä, että voi tuntea hänestä iloa. Ja minä olen hänestä erittäin ylpeä – minun hyvä ja ihmeellinen lapseni!!!

Tänään teimme kuvia elo-syyskuussa Japanissa järjestettäviä konsertteja varten. Estella Elisheva ja yksi kanteleen soiton opiskelijaa Sakun musiikkikoulusta on kutsuttu Japaniin esiintymään! How cool is that?? Such a success!! Olen niin onnellinen!! Sakun musiikkikoulun ansiosta Estellalle on avautunut hyvin paljon ovia ja olen iloinen siitä, että musiikkikoulun opettajat ovat lisänneet hänen jo muutenkin suurta rakkauttaan musiikkia kohtaan!


Estella Elisheva (Foto: NordenBladet/ Helena-Reet Ennet)

Sandra (vasakul) ja Estella Elisheva (Foto: NordenBladet/ Helena-Reet Ennet)


Sandra kandlega (vasakul) ja viiuldaja Estella Elisheva (Foto: NordenBladet/ Helena-Reet Ennet)

 

View this post on Instagram

Hi dears, it is me your Estella Elisheva. I have super great news to you! I will perform in Japan this year!!! I will give two violin concerts in Japan at the end of August and in September. I am very excited and honoured to visit Japan, getting to know closer Japan's life and culture, creating new contacts between Estonia and Japan! #violin #musicambassador #violinconcert #violinist #violinists #バイオリン #バイオリニスト #音楽 #コンサート #日本 #民間伝承 #音楽業界 #Nippon #EastAsia #classicalmusic #fiolinist #fiolin #konsert #violoniste #violon #concert #folklore #folkmusic #folkmusician #folkloreandfairytales #culture #music #musicians #youngmusician #EstellaElisheva 🇯🇵🇪🇪

A post shared by Estella Elisheva (@estella.elisheva) on

View this post on Instagram

My 12-year-old daughter ESTELLA ELISHEVA (@estella.elisheva) is going to perform in Japan this year! She will give two violin concerts there (in the end of August and in the beginning of September)!!!! I am one super super proud mom! Estella Elisheva's introduction to Japanese flyers, posters and media: At just twelve years old, Estella Elisheva is much sought-after violinist. Despite her young age, she finds inspiration from classical music and artists. She performs concerts all around Scandinavia and is considered to be one of the most talented musicians of her age. She began singing at the age 5 and first picked up a violin at the age 7. Estella Elisheva is studying at the Jewish School in Tallinn, Estonia and practicing three times a week at Saku Music School. In her spare time she most likely plays the violin, exercises outdoors, bakes healthy foods, develops her personal beauty line (nature friendly cosmetic brand named Elisheva & Shoshana) with her younger sister Ivanka Shoshana and runs teenagers media site OHMYGOSSIPteen with over 5 million followers worldwide. She is also passionate about different cultures and languages, she speaks and writes Estonian, Russian and English fluently and currently studing Hebrew. Estella Elisheva believes that the world can be made a better place with goodness and love, she wishes to share autism awareness, awareness about special needs and disabilities among children, change attitudes towards any disability. Estella Elisheva feels very excited and honoured to visit Japan, getting to know closer Japan's life and culture, creating new contacts between Estonia and Japan! Estella Elisheva is active on social media, she posts performance videos to Instagram (@estella.elisheva), Facebook and Twitter. You can also follow her life and travels on her webpage EstellaElisheva.com.

A post shared by Helena-Reet Ennet (@helenareetennet) on

Kuvassa: Sandra Serena Sulin (vasemmalla) ja Estella Elisheva (NordenBladet/Helena-Reet Ennet)


Tags assigned to this article:
Estella ElishevaSkandinaviaviuluviulunsoittaja

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory