Mainos:Eduskunta osallistuu Educa-messuille

Eduskunta osallistuu Educa-messuille

NordenBladet – ‚ÄčEduskunta osallistuu 25.-26. tammikuuta Suomen johtavaan opetus- ja kasvatusalan tapahtumaan, Helsingin Messukeskuksessa j√§rjestett√§v√§√§n Educaan.

Eduskunnan puhemies Paula Risikko vierailee messuilla perjantaina 25.1. ja astuu Visio-lavalle kello 14.30 pitämään puhemiehen kyselytunnin. Kyselytunnilla hän vastaa niin yleisökysymyksiin kuin etukäteen sähköpostitse kerättyihin opetusalaan ja koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Eduskunnan messuosastolla (6p79) on kansanedustajia messukävijöiden tavattavissa. Mukana ovat mm. edustajat Timo Harakka, Harri Jaskari, Sari Multala, Mikaela Nylander, Aila Paloniemi, Pekka Puska, Sari Sarkomaa, Sari Tanus, Pilvi Torsti ja Raija Vahasalo.

Messuosastolla esitellään eduskunnan opettajille tarjoamia palveluita, kuten Nuorten eduskunta -verkkosivusto, Nuorten parlamentti -toimintaa, juuri julkaistua Suomen valtiopolitiikan pitkä kaari -verkkoteosta ja muita tietopalveluita.

Eduskunnan messuosastolla esitellään myös Parlamenttikierrosta. Parlamenttikierros on entisten kansanedustajien vapaaehtoisvoimin ylläpitämä kouluille tarjolla oleva palvelu. Parlamenttikierrokseen osallistuvat entiset kansanedustajat tarjoavat tietonsa, taitonsa ja kokemuksensa oppilaiden avuksi ymmärtämään yhteiskuntaa, päätöksentekoa ja vaikuttamista. Perjantaina messuosastolla ovat mukana Arja Alho ja Arja Karhuvaara, lauantaina Ulla Anttila ja Mirja Ryynänen.

_______________________

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma

Tapahtuma koostuu Suomen suurimmasta alan näyttelystä ja Opetusalan ammattijärjestön OAJ:n järjestämästä korkeatasoisesta, kävijöille veloituksettomasta luento-ohjelmasta. Laaja näyttely esittelee opetusalan uusimmat välineet ja tekniset ratkaisut.

Educan 2019 ohjelmassa on pohdintaa muun muassa tulevaisuuden lukuj√§rjestyksest√§, itseohjautuvuuden oppimisesta ja opettamisesta sek√§ opettajan somek√§ytt√§ytymisest√§. Puoluejohtajat k√§ynnist√§v√§t kuuman vaalikev√§√§n Educassa suurella koulutuskeskustelulla ‚Äď tule kuuntelemaan Miten koulutusta kehitet√§√§n ensi vaalikaudella. Tutustu tapahtuman ohjelmaan etuk√§teen ja merkkaa suosikkisi yl√∂s!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory