Onnen salaisuus on tieteellisesti löydetty!

Onnen salaisuus on tieteellisesti löydetty!

OHMYGOSSIP – Onnen salaisuus on tieteellisesti löydetty! Uskomattoman yksinkertaista! Monet viisaat ovat pohtineet kysymystä: Mitä onnellisuus on? Onnellisuus on luonnollisesti jokaiselle hieman erilaista ja onnellisen elämän salaisuuskin on yhdelle jotain ja toiselle taas jotain aivan muuta. Iäkkäät henkilöt ovat yhdestä suusta sanoneet, että onni merkitsee terveyttä, nuoret taas sanovat, että se on rakkautta.

Nyt on löydetty varma vastaus ja se on yksinkertaisempi, kuin kukaan voisi ajatella! On selvinnyt, että onnen salaisuus on treenaus! Kun kehosi tai mielesi on väsynyt ja tunnet jonkinlaista stressiä, ryhdistäydy ja treenaa. Sinun ei välttämättä täydy mennä kuntosalille tai urheiluklubille, miellyttävä mutta aktiivinen jaloittelu riittää tai vaikkapa treenaus kotioloissa. Liikkumisesta vereen syntyy endorfiinejä, jotka tunnetaan myös hyvinvointihormoneina. Nämä samat sympaattiset hyvinvointihormonit tuovatkin sinun päivääsi aurinkoa! Onnen tuo kotiisi myös harkittu ravitsemus, väittävät tutkijat. Korjaa ruokalistaasi, sillä samalla tavalla vaikuttavia typtofaani-hormoneita on esimerkiksi kanassa, kalkkunassa, banaanissa ja avokadossa. Nämä elintarvikkeet auttavat toimittamaan aivoihisi kemikaalia, jonka nimi on serotoniini.

Koska onnellisuutta ja onnen tunnetta on aina jotenkin vähänlaisesti ja oma kuva peilissä ja paino vaa’assa eivät myöskään tee kaikkein iloisimmaksi, minäkin päätin koota itseni ja aloittaa taas treenaamisen. Surffasin jonkin aikaa fitness-blogeissa ja sain runsaasti inspiraatiota! Ostin itselleni viime viikolla uuden puhelimen ja latasin joukon kivoja ilmaisia sovelluksia – askelmittareista kalorimittareihin asti. Älypuhelimet ovat erittäin hyviä, aiemmin minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että puhelinta voi käyttää esimerkiksi askelten laskurina jne. Minun lemmikeiksini muodostuivat nopeasti “Monitor Your Weight“; “BMI Calculator“; “WeightMeter free“; “FITAPP“; “Pedometer” ja “MyFitnessPal“. Voit suunnitella, missä ajassa haluat tietyn painon saavuttaa, laskea päivän sallitut kalorit, ruokien kalorimäärän ja paljon muutakin hyödyllistä. Todella kivoja!

Kuva: OHMYGOSSIPMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory